MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Ask budur..
Dertli Saaairrr

Ask budur..


Hani kücükken su vardi biliyormusunuz, hani bir cocuk kizin yanina gider utana utana ne yapacagini bilmez kücücük kalbi firr firrr atarr onun icin dunyanin en guzel kizi olan sevdiginin yanina gider ve gozlerine bakarak bu senin icin deyip kizin eline bir sey tutusturur ve hemen uzaklasir ordan icinde binlerce umut ve bir okadarda umutsuzluk...... 
Sonra sira kiza gelmistir ve neyapacagini bilmez bir sekilde kagidi ilk once kimse gormesin diye neresine saklayacagini sasirir ve delice hizli bir sekilde onu cebine sokarr. ama icinde firtinalar kopar acaba ne vermisti biliyordur aslinda ne verdigini ama iinanmak istemez ya o istedigi sey degilse diye zaman gecmek bilmez. Zamanin gecmesi icin binlerce dua eder zaman gecsede bir koseye saklanip o kagidi acmaktir tek dusuncesi hedefi. 
Ve o an gelir kiz bir kosede kagidi acmak icin cipinirken oteki tarafta oglan arkadaslarina hava atip gururlu bir sekilde basi dik durmaktadir ama icindeki korku coktan onun bedenini sarip savurmustur bile.. 
Sonra kiz cocugu yavas yavas kagidi acmaya baslar ve acarkende allahina dua eder insallah allahim dusundugum seydir diyee.. vee 
kagidi acar.. 
Kagidin icinde ( benimle cikarmisn (evet) (hayir) (belki) diye bir not vardirr ve kizin ne istedigini isaretlemesini ister.. 
iste ask budur...
Bir tarafta yanan korkan acabalarla dolu kücücük bir kalp 
öbür tarafta umut dolu sevgi dolu bir kücücük kalp... 
kücük de olsa buyuk de olsa kalp hep ayni kalp...


Dertli Saaairrr
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.