MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Azda Olsa Anlattım Sanıyorum
Osman Aktaş.

Azda Olsa Anlattım Sanıyorum




Aslýnda Onu Anlatmak Ýcýn Ben Daha Cok Küçügüm Size, Ama Onun Büyüklügü Benim Küçüklügümü Esirger Dýye Düþünüyorum ;) Neyse Nasýlsa Okurken Anlaþýlýr LEYLA’mýn Büyüklüðü......

Birden Girer Ýnsan Hayatýna Anlamazsýn O Melektir Aslýnda Öyle Güzel Öyle Derin Bakarki, Ýnsanýn Dalýp Gidesi Gelýr Huzur Dolu Rüyalara.. Bazen Anne Eli Gýbidir LEYLA’mýn Eli Öyle Yumuþak Dokunurki Ellerime, Sanki Bulutlardan Bi Tutam Düþmüþ Sanarým Yer Yüzüne :)
Sonra Birde Seviþi Vardýr Yüregi Öyle Güzel Hissettýrký, Bazen Mayhoþ Bir Elma Tadý Verir Bazense Kayýsý Kokusu Burnuma, Sonra Küçüklüðümde Daglarda Tanýdýðým Zahter ( Kekýk ) Kokusu Gelýr Aklýma ALLAH’ým Derim Nasýl Birþey Bu LEYLA..!
Ne Adýný Anlatabiliyorum Nede Tadýný.. Sonra Bide Bakýþý Vardýr, Ürkek Bi Ceylan Edasýnda O Kadar Saf Ve Masumki..! Kýyamam Gözlerine Dalmaya.. Hani Bi Bebek Vardýr Yeni Dogmuþ Günler Sonra Acar Gözleriný O Kadar Saf Bakarki.. Bazen Utanýr Insan Günahýndan Korkar Bakamaz Gözleri Ýcine Hehh Ýþte Anladýnýz Sýz Onu..;) Bendede Öyle Oluyor..
Haný Dýyorum Bazen Bu Kadar Güzellik Fazla Degýlmý Allahýn Kuluna Yani LEYLA’ma.? Sonra Düþünüyorum Yaþadýklarýma Bakýyorum Ve DIyorumký Allahým..! Bana Ödülmü Bu Gönderdýgýn Eþsýz Yürek..? Sonra þükredýyorum Ve Yýne Dýyorum Ký Allahým..! Ne Yaptým Ben LEYLA’yý Hak Edecek..?

Þýmdýlýk Özetle Kalsýn LEYLA’m Daha Fazla Uzatýpta Okurlarýn Gözlerine Hak GecÝrmeyelým.. Son Söz Olarak Allahým Nasýp Etsýn Herkese Böyle Bi Yürek.





Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.