MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Bazen
goksnN

Bazen


Bazen bi gülüþü özlersin hani içine derin derin çekersin gördüðünde o iki dudaðýn hayatýnda gördüðün en güzel resim haline büründüðünde.

Bazen sýcak bir selam sözü keser hayatýný tam ortadan ikiye. Hayata es vermiþ gibi karþýlýk verirsin sende. Sanki durmuþ gibi zaman gözlerinde.

Bazen öyle sarýlmalar vardýr ki hayatta öyle bir tutar ki seni sen bile þaþýrýrsýn öyle kendinden bilir ki seni öyle candan.

Bazen bir yaðmur yaðar ve bütün kirlerini söker atar bedeninden ýslanmak sanki temize çekmek gibidir hayatý ellerini gözlerini. Tek kalbin kalýr onada göz yaþlarýn seferber olurlar oda temizlenir. Fark ne biliyor musun? Hayatýn ellerin gözlerin yaðmurla temizlenirken yüreðine akýttýðýn göz yaþlarýn duygularýný da temizler.

Bazen bir rüzgar da bulursun huzuru. Sanki bedenini alýr ve gider. Bilmediðin görmediðin en güzel düþlerine. O rüzgar da durup saatlerce kalmak istersin hayalinde. Ama insanlar izin vermez hayat izin vermez öyle bir çarklarýna alýr ki seni hayat geldiðin noktayý görmek bile bir marifettir.

Bazen de benim gibi olursunuz. Daha 18 yaþýnýzda hayatýn yükünü omuzlarýnýzda öyle bir hissedersiniz ki varlýðýnýza ait hayallerinizi alýrlar elinizden. Ve farkýna varmazsýnýz. Yazarsýnýz durmadan. Kaðýtlar eskitirsiniz yüreðinizde.

Göksenin KARAMAN

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.