MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Anlatılması İmkansız'sın SEN..
Osman Aktaş.

Anlatılması İmkansız'sın SEN..



Bilmiyorum Anlata Bilirmiyim Seni Sana..!
Nasýl Bir Mutluluk Ve Heyacansýn Bana, Seni Beklerken Duyduðum O Mutlukuk Hissi Heyacandan Aðzýmda Atan Kalbim... Ve Kuþ Gibi Çýrpýnan Bir Yürek.. Bilmiyorum Nasýl Anlatýrým Seni Sana... Dayanamaz Birgün Yok Olursun Diye Korkuyorum Sevdam Karþýsýnda.. Tahminlerin Deðil Tahammüllerin Korkutuyor Beni... Bilmiyorum Nasýl Anlatýrým Bendeki Seni Sana... Önce Gözlerin Geliyor Aklýma, Sonra Ýstemsiz Kas Haraketi Gibi Elim Uzanýyor Sigaraya.. Sonra Yakýyorum Ýlk Nefes Sana, O Kadar Derin Çekiyorum Ki Ýçime Hayalini.. Sonra Yüzümü Avcum Arasýnda Alýp Saatlere Düþünüyorum.. Acaba Diye.. Acaba Bugun Deðilse Birgün Olurmu Diye..! Sonra Yine Ve Yine O Geliyor Aklýma...
Nasýl Anlatýlýrki Bendeki Sen, Sana.. Ne Gecelerim Sabah Oluyor Nede Sensiz Günlerim Geceyle Kavuþuyor.. Hep Duyardým ’ONSUZLUK’ Derlerdi Bunun Adýna.. Oysa Ben Hala O’nuncu Ayýn O’nunda...
Nasýl Anlatýlýr Be Sevgili Bendeki Bu Sen, Sana..Önce Bir Toprak Kokusu Geliyor Burnuma
Sonra Yavaþca Bir Sýzlama Vücuduma.. Kanatýrcasýna Týrnaklarýmý Dilim Dilim Oluyor Sanki Yüreðimin Her Bir Daðý... Ýþte O Anda Sen Geliyorsun Gözlerim Önüne..
Ne Zaman Niyet Etsem Azraille Tanýþmaya.. Gözlerin Kal Diyor Bu Hayat Karmaþasýnda.. Sen Sen Sen... Aklýma Kazara Giren Ve Ýsteyerek Orda Yer Eden.. Yahu Nasýl Anlatýrým Bendeki Seni Sana...?
Sen Ömür
Sen Mutluluk
Sen Hayat
Sen Neþe
Sen
Sen
Sen
Seni Sevmek Ölümde Olsa Sen, Zulumde Olsa Sen..... Gördünya Sevgili Seni Anlatmak Bile imkansýz Sana...! Yüreðim, Yarim, Yaþanmasý Rüya Anlatýlmasý Ýmkansýzsýn Sen..
S E N Ý S E V Ý Y O R U M..
::..Osman AKTAÞ..::
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.