MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

KIRMIZI KURDELE
cennet gözlü kadın

KIRMIZI KURDELE


Düzenle
’Kýrmýzý kurdele’
15 Nisan 2011 Cuma, 03:19 · tarihinde Onur Aldoðan tarafýndan eklendi

Bir zaman önceydi..daha kendini bulmamýþ bir yaþanmýþlýðýn,dizlerinin yarasýný hatýrladýðýndaki yüz ifadesine tanýklýðým..



Hep düþtük ya büyürken..Düþlerimi de düþürmüþüm..o koskoca dünyanýn þimdi ’s’ bedeninde gezinen..ellerine yolda düþürdüðü geçmiþin düþlerini almýþ..yalýn ayak mutluluða koþan,masallardaki düþler ülkesini arayan bir çocuk..umarsýz yollara düþmüþ elinde düþlerini saracaðý ’Kýrmýzý Kurdele’...



Ýlkin etrafýnda olup bitenlere anlam yüklemeye çalýþan donuk bakýþlarýn mecazýna sürüklenip içinde bir türkünün hicazýný tadan yaþantýlarda gezindi yüreðim..elinde kýrmýzý kurdelesi,gönlünde tarife yanaþmayan bir tatlý heyecan..gözünde renkli dünyalarý aralayan bir geleceðin parýltýsý...þimdi ise düþlerine sarýlmýþ sýmsýký..ve elimde ‘kýrmýzý kurdele’..bir demet yapýp tutturulmuþ düþlerime baðladým ‘kýrmýzý kurdele’ mi?bereket getirsin diye dükkan kapýsýna..yeni gelinin beline..bende tazelediðim hayat sevincime..Yeni yeni iklimleri sorgulayan,kahvenin rengine kýrk yýl hatýr biçtiren gözlerine.

.

Yanýnda aldýðým huzura.muradýma..beni bana anlatan sözlerine..farklý dünyalarý sunan düþlerine..hiç eksik olmasýn diye yarimin gülüþlerine baðladým..’Kýrmýzý kurdele..
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.