MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜKUTLU OLSUN...
Suat Tutak

8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜKUTLU OLSUN...




TARÝHÝ BÝR GÜNDE, TARÝHÝ BÝR OLUÞUMA ÝMZA ATALIM...

8 Mart Dünya Emekçi Kadýnlar Gününde geliniz,"TARÝHÝ BÝR OLUÞUMUN "imzalarýný atalým.
Bu oluþturulacak tarihi bir kuruluþta hepimizin imzasý ve katkýsý bulunsun. Bugün Dünya kentlerinde yaþayan, Türkiyemizin 81 ilinde yaþayan Akademisyen, yere saðlam basabilen, aklýnda insan yaþamýna kalýcý hizmet düþüncesi olan, Adalete inanan, özgür bayanlarýn birlikte olmaya imza atacaklarý özel gün, özel kuruluþ tarihimiz olsun.
Geliniz, Türkiye ve Dünya Kadýnlar Birliðinin ilk temelini (DÜNYADA ÝLK DEFA) bugün yurdumuzda birlikte atalým. Türk ve Uluslararasý Kadýnlar Birliðini Türkiye’mizde oluþturalým. Birlikte kuralým. Ardýndan da Türk ve Dünya Kadýnlarýný, çocuklarýný, ailelerini koruma, kollama altýna alan, kadýnlarýmýza tam özgürlük verecek olan bir Uluslararasý birlik hayata geçirelim.
Sözünü ettiðimiz bu birlik için her ilimiz sýnýrlarý içinde bu birliðin temsilci heyeti kadýnlarý seçimle tesbit edip görevlendirelim. Demokratik ortamda, demokratik kurallarla hep birlikte seçip göreve getirelim.
Bu birliðin oluþumu ardýndan da Türkiye Kadýnlar Partisini kurup siyasi ortama özgürce sizleri gönderelim. Türk ve Dünya siyasetine kadýnlarýmýzý tam yetki ve tam kadro ile girebilme, yer alabilme özgür hakkýný birlikte oluturup saðlayalým.
Her ilimizden birer temsilci seçerek ilk oluþum toplantýmýzý yapalým. Birlikte BÝRLÝKLER YASASI hükümlerince bir "TÜZÜK" oluþturalým.Yol haritamýzý belirleyelim.
Ýlgilenen Türk ve Dünya Akademisyen bayanlarýn dikkatine ve ilgisine, özgür iradesine sunulur. Saygýlarýmla.

OLUÞUM ÝRTÝBAT ADRESÝ
Suat TUTAK(Doðal Kurucu Temsilci)
suattutak09@hotmail.com

8 Mart Dünya Çalýþan KadýnlarGününüz Kutlu Olsun.



Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.