MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

benisanayakma günleri
fransızbiri

benisanayakma günleri


gözlerin isyana teþvikten muzdarip , ilk geceye dönüþ yasasýndan yararlanmak istiyorum...


aþama aþama kanýmdakileri atmak , sesindeki çatlaklarý onarmak için kaç asgari ücretli çalýþtýrdým göðsümde.baþýmý tosladýðým her duvarda sözlerinin izi kalmýþ.


bir aileye peþkeþ çekilen mutluluklar kadar yalandý gözlerin.bana miras býraktýklarý adamlýðýn bir kenarýndan diðer kenarýna geçiyorum sessizce ama bunda da bütün sesleri ürkütüyorum.evet ben bilinçsiz bir tüketiyim tüm sevgilerini yerken.sana vahþeti asýl orada gösteriyorum.vücudundaki tüm izlerin hükmü çýkarýldý: on güne yakmalýsýn ateþte..



bir bar sokaðý serserisi yetiþkinlikte.azraile komþu olmak ve onunla iyi geçinmek ve külüne muhtaç olmamak.arzu düþlerime diþlerini geçirmiþse ben takip etmeyi býrakýyorum sanatýný.elinde yetiþmiþ ne kadar erdemsizlik varsa gönder.hepsine ihtiyacým var.

bir dua ve ritüeli bahse mevzu deðil.yarý inkar bir toplumun ayakta kalma öngörüleri yeter mi.elm sokaðýnda kaybolmuþ fidel diðer elinde elim bir izm.küçük bir zatürree sendromu.ilk tedaviyi reddediþtir aslolan.mensubu olduðum tüm ayin kulüpleri ve bekçileri.mühürlü.elde ne varsa ver gibisinden bir acziyet.



aþamalý seviyorum seni ve tatil günlerinde aklýma bile gelmiyorsun bir iþsiz olarak.saatim yok zaten. mesai kavramý bahanem.ucube asýl benliðime dikilen heykeller..sok o ellerini gözüme.isim benzerliðinden içeri seni his benzerliðinden beni (s)alacaklar.



bir kategorize edilmiþhislerçukurununbireylerigününde daha buluþmak üzere..masumiyet dediðin gibi , müzede ve kitaplarý yazýlýr oldu......

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
En Çok Okunan Şiirleri

benisanayakma günleri