MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SA
SEVGi SOZLERi
SATARA

SEVGi SOZLERi



- Kum tanesi bir özlemse seni kumsallar kadar özledim...
- Olmadý sensiz olmadý gözlerim sözünde durmadý aðladý yokluðuna aðladý yüreðim seni unutmadý...
- Ben senin gözbebeklerinde kaybolmayý sevdim,seninleyken sana doyamamayý sensizkense doyasýya seni yaþamayý sevdim..
- Dünyadaki herkes için herhangi birisin, ama herhangibiri için dünyalara deðersin.Ne yazýkki yüregimde mahkumsun hemde sevildiðini hiç bilmeden.
- Sevginin kutsallýðýný biliriz biz yüreðimiz rehin yüreðimiz daraðacýnda iken bile, ölüme küsüp sevmeyi sevdik biz...
- Mavilere bürünüp okyanus olmayý, Yeþillere bürünüp doða olmayý, Sarýlara bürünüp doða olamayý, hepsinin masumiyetine bürünüp doða olmayý, Hepsinin masumiyetine bürünüp senin olmayý isterdim.
- Hani gözler vardýr gözleri anlatýr. Hani sözler vardýr gözleri aðlatýr. Hani anýlar vardýr deðeri geç anlaþýlýr. Birde ?AÞK? vardýr, seni anlatýr...
- Bir kývýlcým düþer önce büyür yavaþ yavaþ, bir bakarsýn volkan olmuþ seninle arkadaþ...
- Bir bebek özleminde, bir menekþe kokusunda seni aramak varya bu hep böyle, böyle gider mi?
- Seni yýldýzlara benzetiyorum. Onlar kadar uzaksýn. Ama bir tek fark var, onlar milyonlarca sense bir tanesin...!
- 3 türlü arkadaþ vardýr. Biri ekmek gibidir, her zaman bulunur. Biri ilç gibidir , lazým olunca bulunur. Biride virüs gibidir, boþuna arama o zaten seni bulur.
- Geçiyor günlerim gecelerim, hayalin vee serabýnla, sevda zindanlarýnda. Varlýðýn ellerimin ve gözlerimin kelepçelerde olduðu bir yudum, su sevda çöllerinde.
- Rüzgarýn kemanýný çaldýðý ve damlalarýn pencereye vurduðu soðuk bir gecede yataðýna uzanýp hayalini kurduðun ve keþke dediðin tüm güzellikler senin olsun....
- Seni seviyorum dediðin zaman yalan söylüyor olsan bile bu sözü bütün gerçeklere deðiþmeye hazýrým ve olurda beni sevmediðini söylersen ben yine seni sevmeye devam edeceðim...
- Kalbimin derinliklerinden gelen bir çýýðlýk var týpký rüzgarýn uðultusu gibi bedenim duru bir göl gibi, ruhum ise susuz kalmýþ bir çiçek gibi sessiz ve hareketsiz. Beni bu dertten ancak sen kurtarabilirsin.
- Yaðmuru sevdiðini söylüyorsun ama her yaðmur yaðdýðýnda þemsiyeni acýyorsun... Güneþi sevdiðini söylüyorsun ama her güneþ açýþýnda gölgeye kaçýyorsun.... Rüzgarý sevdiðini söylüyorsun her rüzgar estiðinde pencereni kapatýyorsun. Ýþte bende bundan korkuyorum sevgilim...! Çünkü sende beni sevdiðini söylüyorsun...
- Sensizlik kor gibi düþer yüreðime ama yakmaz, beni o ateþ sadece sen beni bir gün terk edip gidersen yakar ...
- Uzaklýklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri ise yüceltir. Týpký rüzgarýn mumu söndürüp ateþi yükselttiði gibi.
- Neden durmadan yaðýyorsun yaðmur, neyi ýslatmak istiyorsun? Cadde ýslak kaldýrýmlar ýslak, gözlerim ise zaten ýslak...!
- Seninle bir pergelin iki kollarý gibiyiz, ne kadar dönersen dön yine ayný yerde karþýlaþacaðýz.
- Sevgi güzellik ister gülüm, güzellik emek ister. Güzellik tende deðil gülüm, yürekte ateþ ister.
- Mutluluk bir evren, mutsuzluk küçük bir gezegen olsun, mutluluk senin mutsuzluk benim olsun...
- Bizim gönlümüzde ýrmaklar vardýr, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdüðümüz. Bizim gönlümüzde dostlar vardýr günler ayrý geçtiðinde üzüldüðümüze o...
- Bugün aðlamayý düþünüyorsan sakýn yapma! Çünkü bir yerlerde senin bir tek gülüþün için yaþayan biri var.
- Sevmek seni seviyorum demek deðil seni seviyorum derken titremektir...!
- Dolunay ne güzel aydýnlatýyorsun karanlýðý. Rüyanda gül bahçelerini gör çünkü o bahçenin bir parçasýsýn...
- Acý hüzün yýldýzlar kadar uzak, mutluluk ise gözbebeðin kadar yakýn olsun, umarýn gerçeklerinmutluluk, mutluluklarýn sonsuz olsun ..
- Zifir saçlarýný savur içimde, küller havalansýn yürek tutuþsun bölsün soluðumu paslý bir býçak hayalim içinde düþüp yorulsun ..
- Sana olan sevgimi daðlara yazmak istedim, sevgim kadar büyük dað bulamadým.
- Doðru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmýþ derler o zaman onuncu köyden sesleniyorum. SENÝ SEVÝYORUM...
- Daðlarýn tepesine çýkýp ?SENÝ SEVÝYORUUM? Diye baðýrmana hiç gerek yok, herhangi bir gecede herhangi bir yýldýza bakarak usulca ?SENÝ SEVÝYORUM? Demen yeterli... týpký benim yaptýðým gibi. ?SENÝ SEVÝYORUM?...
- Aðlamak uzak gülmek hep seninle olsun ama bir gün illede aðlaman gerekirse oda mutluluk için olsun.
- Ben seni unutmak için sevseydim adýný kalbime deðil, güneþ çýktýðý zaman kaybolacak olan buðulu cama yazardým.
- Al vur hançeri kana bulansýn fazla vurma derine çünkü orda sen varsýn...
- Seni sevmek yanlýþlýk ise asla doðru olmak istemiyorum.
- Aþk dudaklarda kahkaha deðil gözlerde yaþtýr. Maksat sevgi uðruna ölmek deðil uðruna ölecek sevgiyi bulmaktýr.
- Birçok insan tanýdým hepsi yýldýzlar gibi parlýyordu... Bense güneþi seçtim bin yýldýzdan vazgeçtim.
- Beni ateþlere at bütün vücudum yansýn yalnýz kalbimi býrak çünkü orda sen varsýn.
- Topraða sarýlýrken köklerim, sanýrým ggök benim güneþ benim... güzeldi birbirinden hayalin ve günlerim...
- Yüreðine buruk bir acý dolarsa. Gözlerrin uzaklara dalarsa, kulaklarýn çýnlarsa ve kalbin bir dosta ihtiyaç duyarsa...
- Senin kanadýn olmak isterdim, ben olamadan uçma diye... Senin baharýn olmak isterdim ben olamadan açma diye...
- Gün aþýrý özlemek güzel, seni anýmsayýýp gülümsemek güzel, seni senle yaþamak bambaþka bir güzel.
- Her þey yerinde güzeldir. Aðaç toprakta, bulut yaðmurda, sense kalbimde...
- En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutluluklarý gözlerine, en derin sevgileri kalbine usulca býrakýyorum. Her zaman sevgiyle kal.
- Seni daðlara yazsam yaðmurlar, gökleree yazsam bulutlar, gözlerime yazsam göz yaþlarým siler. Seni kalbime yazdým artýk kimse silemez.
- Benim için seni görmek suya benzer, seeninle yaþamak ise nefes almaya... Susuz üç gün yaþarým ama nefes alamadan asla...
- Bana erken yattýðým için deli diyorlar, salaklar rüyamda seni gördüðümü bilmiyorlar...
- Ben kirpiklerinde bir nem tanesiyim, gözlerinde bir gözyaþý damlasý... sakýn uyanma gözlerini sakýn açma, çünkü o gözlerinin içinde ben varým...
- SENÝ SEVÝYORUM... Seni yanýmda hissettiðim zaman üzüntülerimi alýp onlarýn yerine þimdiye kadar kimsenin baþaramadýðý o güzellikleri o sýcaklýðý, o ýþýðý koymayý baþardýðýn için aþkým...
- Yýldýzlar vardýr geceyi güzelleþtirmekk için, çiçekler vardýr: kýrlarý süslemek için, sevgiler vardýr: kalpleri birleþtirmek için, insanlar vardýr dostluðu yaþatmak için...
- Dünyada birçok insan var kimi mutlu kimi mutsuz, kimi aðlýyor kimi gülüyor, ama bütün mutluluk ve güzelliklere layýk olan biri var... oda þu an mesajýmý okuyor...
- Sahiller dalgayý nasýl beklerse, gökyüzü mehtabý nasýl özlerse, kara topraklar suya nasýl hasretse, sende benim hasretimsin.
- Sen gönlümdeki renkli çiçek açmalýsýn bahar geldi diye çünkü ben seni sevdim...
- Seni bir goncayken sevdim, þimdi gül oldun. Seni bir yaðmur damlasýyken sevdim þimdi göl oldun. Ben mi? Ben bu çöldeyim þimdi sende serabým hiç dokunamadýðým.
- Bir yanmaz yürek denirmi ona, sevmek hharam, yüreðinde ateþ olamayana. Bir gününü sevgisiz geçirdinse yazýk, en boþ geçen günün o gündür, inan bana...
- Ömrüme yetecek bir aþk ararken seni buldum. Þimdiyse aþkýma yetecek bir ömür arýyorum. Seni çok seviyorum.
- Sevgi kadar gerçek düþler kadar, güzell yarýnlarda mutluluklar istiyorum seninle.
- Yine seni severdim bir kalbim daha olssa, yine sana adardým bir caným daha olsa, uðruna akýtýrdým bir damla kaným olsa, seni görmektir derim son dileðim olsa...
- Dün kalbime atýlmýþ bir tohum idin, bugün ise köklerinle kalbimi saran bir çiçek.
- Bazen asi olur seller, çaðlayana dönüþþür köpüren kuduran suyun üstüne bir sessizlik kaplar, birikir bir göl olur. Öyle oluyorum sensiz olunca
- Yine sýçrayarak uyandým uykumdan,aðlayyasýya özlemiþtim seni, bir özlemki birikmiþti gözkapaklarýmda, dokunsalar aðlayacaktým inan neye yarar gökyüzünde güneþ, sen yokken yanýmda.
- Bir gün bir rüzgar eserse oralara, seninle olan aþkýmýzý fýsýldasýn kulaklarýna... unutma sende o rüzgarla bir tutam sevgi gönder bana.
- Seni renk renk dusunmek,cicek cicek koklamak.Kah denizde kah ruzgarýn esintisinde,aradýgým heryerde yanýmdasýn.kalbimin en derinliklerinde yanýmdasýn.
- Birgun bir ruzgar eserse oralara,seninle olan askýmýzý fýsýldasýn kulaklarýna...unutma senle o ruzgarla bir tutam sevgi gonder bana.
- Ben seni sarkýlardaki notalar gibi,gokkusagýndaki renkler gibi sevdim.Simdi dilimde bir sarký.Gonlumde ise rengarenk acan bir ciceksin.
- Hani yýldýzlar dayanamaz arada bir kayarya.Hani kardelen goge asýk olurda yuzunu karýn altýndan cýkarýrya boylesine dayanýlmaz bir hasretle su yuregim sana vurgunya.
- Bu dunyayý istedigin renge boyayýp, bu rengi insanlara tum sevginle dagýt. Kendini sevginin rengi diye tanýt.Cunku senin varlýgýn sevgiye en guzel kanýt.
- Sen seni ozleyenlerin ozleminden habersiz ozlemle ozletensin. Sen ozlenenler arasýnda en cok ozlenendin. Belki kaybolup gideceksin, Fakat bitmeyeceksin.
- Gecenin karanlýgýndan gunduzun aydýnlýgýna. S uyun bulanýklýgýndan, bulutun utangaclýgýna ve dunun umutlarýndan, bugunun yasanmýslýgýna uzaman kocaman bir merhaba.
- Birgun ýslak sokaklar boyu dostlugu ararsan, bir dag eteginde bir deniz kenarýnda, gozlerinden yaslar akarsa , uzat bana elini, ben senin yanýnda olacagým.
- Bir damla gozyasý olamak isterdim, gozlerinde dogamak yanaklarýnda yasamak ve o dudaklarýnda olmak.
- Yatagýný gul yapraklarýyla, hayallerini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum, kabuslarýný ben aldým ki, en tatlý ruyalar seninle olsun diye.
- Birgun gunesin bile buz tuttugu yanan bir ates gorursen, bil ki senin icin yanan kalbimdir.
- Ne seni unutacak zaman gececek, nede gecen zaman seni unutturmaya yetecek. Býrakýp gitsende beni, seni unuturum sanma.Zaman alýsmayý ogeretir, ama unutmayý ASLA.
- Yurek umutlara gebe olalý beri,dostluklar ayrýlýklara yenik dusmedi hic. Gonlumuz darcýndayken bile dostlarýmýzý sevmeyi sevdik biz.
- Ben seni beni sevesin diye degil. Baskalarýnýn seni daha az sevmesine kýyamadýgým icin sevdim ve ben senin ne oldugunu bilmeden, ama senin icin sevdim.
- Sarýya inat agac hala yesermekte, geceye inat gun hala agarmakta, olume inat insanlar hala yasamakta, ben sana inat hala seni sevmekteyim.
- Bembeyaz kar gibi tertemizsin, ikinizin renginide seviyorm. Kar usutuyor sen ýsýtýyorsun, kar eriyor sen eritiyorsun. Sen varya sen.
- Bir gun gelirde unuturmus insan en sevdigi hatýralarý bile. Bari sen her gece yorgun sesinle saat onikiyi vurdugu zaman beni unutma.
- Bu gece sana bir guvercin gonderiyorum. Kanadýnda mutluluk yureginde sevgi ve savkat, gagasýnda iyi geceler opucugu var ona iyi bak.
- Dostluklarýn basladýgý, sevgilerin birlestigi, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yinede umutlu sevgi dolu nice yarýnlara.
- Gulmek icin mutlu olmayý bekleme. Belki mutluluk gulusunde saklýdýr. Sakýn aglama, biryerlerde senin birtek gulusun icin yasayan biri vardýr.
- Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim. Ben seninle Agrý dagýnýn mistik havasýnd acay icebilme ihtimalini sevdim.
- Beni gormek mi istiyorsun.Dur az daha gece olsun. Beni duymakmý istiyorsun, bekle biraz daha ruzgar cýksýn. Beni dusunmekmi istiyorsun. beni dusunuyorsun...
- Ozlemlerin ozleminden cýkýp gelen sevgi seli. Guzellikler deryasýna gittigin yola sevgisiz gonulleride katki viran olmus bu gonuller, sevgiyi tatsýnlar senlensinler.
- Sevginin ýlýk ve guzel olan esintisi; ruhumun derinliklerinde yankýlanan icten, sevgi dolu sesin, ne hos bir seda býrakýr. icimdeki sevgiye sevgi katar.
- insan ihtiyarlayabilir, mekan eskiyebilir, fakat sevgi daima ter-u taze kalabilen solmaz bir guzelliktir ve guzelliklerin guzelliklerini ebedi kýlan bu sevgidir.
- Sevgi sadece mutluluk nese degildir; belki hasrettir gozyasýdýr, huzundur. Bu yuzden sinem yanarken tebessum etmeye calýsýyorum.
- Dost deniz kenarýnda tas toplamaya benzer, once birer birer toplarsýn sonra yavas yavas atmaya baslarsýn. Yalnýz azýlarýný atmaya kýyamazsýn, iste sen onlardansýn.
- Sevgi arkada kotulukleri býrakarak, tum guzellikleri bulmak adýna, sonsuz bir yola dogru hareket etmektir. Sevmek ise engelleri aldýrmadan o yolda yurumaktir.
- Sevgi hediyelerle buselesen , bakýslarda yakalanan en katý kalplere dahi gumruksuz sýzan en kutsal duygudur.
- Sevgi insanlýgý aydýnlatan bir ýsýktýr. Bu ýsýgý eline al yuru golgen arkadan ister gelsin, ister gelmesin.
- Sevgi oyle guzeldirki, bazen sevgiyle olamak sevgiliyle olamakta daha guzel gelir insana.
- Sevgi gulu dikeniyle avuclamak, ama elleri kana bulayan dikenlerin hesabýný sormamaktýr.
- Karanlýk yadýnlýktan yalan gercekten kacar, guzes yalnýz olsada etrafa ýsýk sacar. Dogrularýn kaderidir aydýnlýk, kargalar suruyle kartalar yalnýz ucar.
- Kim sever beni? senin gibi. Kim dokunabilir kalbime geceleri? kim girebilir kalbime boyle , kalbim olacak kadar sen gibi.
- Hayatýn guzelliklerini gor, mutluluklarýný yasa. Kýrýlsanda aglama uzuldugunde hayatý gozyaslarýnla odullendirecegine, gulucuklerle cezalandýr.
- Yaprak yaprak dokulse umutlarým buz tutup akmasa gozyaslarým elem ruzarýnda agarsa saclarým, seni asla unutmayacagým.
- Bulbuller gule uzak, ýrmaklar denizlere, umutlar sana uzak, hayaller gercekler, sensizlik sana uzak, kederler sevinclere ve ben sana uzak alýsmak zor sensizlige.
- Ay yýldýzlara mutluluk, gok yeryüzüne sevgi verirken ben sana bir parça mutluluk ve sevgi gönderiyorum.Hiç bitmesin.
- Ne olurdu benim olsan,tüm yaralarýmý sarsan,býktým artýk yol almaktan,önüme çýkýp durdursan. Benden ayrý rüyadasýn, dilerim birgun uyanýrsýn.
-Yagmur yagdý ýslanmadým,kar dokuldu ýsalanmadým.Hayalini yorgan yaptým,yine sensiz uyuyamadým.
- Hislerimi dilime doksem sevgimden korkarsýn.Senin icin ben olmasam bile sen benim icin hep varsýn.
- Eger yasamaktan býkar olmek istersen bana gelki sensizligin zaten olum oldugunu ogreteyim.
- Bir gun gulen sozlerle soracaksýn bana. Dunyamý benmi diye,tabiki dunya diyecegim ve sen kusup gideceksin, oysa bilmeyeceksinki benim butun dunyam sensin.
- Bir gul sev solaný degil, bir ruzgar sev fýrtýna degil,bir agac sev kuruyaný degil, sen seveni sev baþkasýný degil.
- Acýnýn umutlarý yok ettýgý anda umutlarý yesertecek bir sevgiye ihtiyac duyarsan bildigigin yerde bildigin gibiyim.
- Guluslerinden bir gul yolluyorum yuregine, sevdadýr suskunlugu,suskunluguns sevdalandýgým, yureginin guluslerinde sakla beni vede unutma.
- Gulusune huzun sýksada huzun, unutma umuda kursun islemez gulum, yine seni dusunmekle geciyor gunum , gun bitiyor seni dusunmek bitmiyor be gulum.
- Ben senin en uzak noktadn farkettigim, bir bakýsýna sarhos olup her baktýgýmda urprerdýgým o mahsun bakýslý gozlerinin asýgýyým.
- Su anda dunyada iki kor var, birincisi beni gormeyen sen, ikincisý senden baskasýný gormeyen ben.
- Sevgi týpký bir gul gibidir, rastgele tutarsan dikenleri batar yaprakalarýný acarsan duygularý acar, ama tutmasýný bilirsen eger o gul sana omrunce bakar.
- Gozlerimi kapdýgýmda karsýmda birini goruyorum. gozlerime yabancý ama yuregime tanýdýk... sen gunlerimi pembeye, gecelerýmý maviye donusturen kýz..Bastacýmcýn
- Cevab-ý musbetiniz kalb-i gazal-ý ’mý tamir-i temin edecegýnden dest-i muhabbetinize talibim.
- Dudaklarýn kurursa okyanusu getirirm sana,aksam ayazda titrersen günesi getiririm sana gonlun bir sevgi ararsa beni ara kalbimi yollarým sana
- Su an kalbime cok kýzýyorum.Benim icimde ve bana ait oldugu halde senin icn carpýyor.
- Bir gul olmak isterdim oyle bir gul k,dalýmda koptugum an yalnýz senin icin kopayým ve yalnýz senin avuclarýnda solayým.
- Seni ne kadar seviyorum biliyormusun; hani cocuklar ellerini acýpta bu kadar derya iste oyle.Ama ben kollarýmý acmak yerine boynna sarýlýp gozlerin gozlerimde SENÝ SEVÝYORUM demek isterdim.
- Sevmek mutluluksa eger onu yasamaya deger,bir cicekse eger onu koklamaya deger,sevmek albumde bir fotografsa eger onu saklamaya deger,sevmek terkedilmekse eger on bosvermeye deger.
- Geceyarýsý baslýyorsa cýglýgým duyulsun diye degil,cagýrmalarým ise gelmen icin hic degil duyulmadan seslenmeyi biliyorsa bu yurek gormeden sevmeyide iyi bilir.
- Karanlýk ve yalnýzlýgýn ortasýnda biryerdeyim,yalnýzlýgýn bile dehsete kapýldýgý bu gece gokyuzunden bir yýldýz kayýyor ve ben seni diliyorum yalnýzca seni.
- Karanlýk aksamlarda,mutsuzken yarýnlarda,yalnýzken uzaklarda gulmeyi sakýn unutma.Svedigin býraksada,seninle olmasada sevildigini unutsanda,sevmeyi sakýn unutma.
- Pencerenin onune dusen her damlada sen varsýn.Ne istiyorum biliyormusun her gece yagmur yagsýn.
- Ucurumdan duserken tutunabilecegim bir dal parcasý olsan,dusup olecegýmden degýl seni kaybedebilecegimden korkarým.
- Uzaklarda biryerde yuregini yuregine baglamýs biri mutlaka vardýr ve sen aynaya her baktýgýnda adýný unuttugun o gizli sevdan icin mutlaka gulumsemesini bil.
- Dost vurulunca degil unutulunca kahrýndan ölür.Biz sevdiklerimizi kýr cicegi gibi uvucumuzda degil kursun yarasý gibi yüregimizde saklarýz.
- Bir gun zaman kayar ellerinden tutamazsýn,sel gibi akar gözyaþlarýn durduramazsýn,ylesine bendesin iylesine sendeyimki,unutmakistesende artýk unutamazsýn.
- Gun kýsadýr geceler ise alabildigine uzun,geceler senin sesin olur sabahlara kadar yankýlanýr,pervane olur etrafýmda hayalin ve sesin hayalinde canlanýr sen olur.
- Mavi gokyuzundeki bembeyaz bulutumsun,gokyuzune her baktýgýmda o guzelligini hatýrlýyorum ve ben bu yuzden her zaman orada,bulutlarýn arasýnda senin hayalindeyim.
- Merhaba duygu adasý,ben duygu gemisi,gecenin ilk ýsýklarýyla demir attým kýyýlarýna.Yüküm mutluluk hadi uyan aç gözlerini,bak ne diyor gemideki ses "ÖZLEDÝM SENÝ"
- Teselli umut verir gonlüme, o umuttan bir gülüþ gonderdim sevgiye ve o sevgiden bir tutam býraktým gonlüne selam olsun sevgi dolu güzel yürege.
- Yeniden çýktým bu yola.arkamda yýgýnla birikmiþ yýkýntýlara ragmen olanca gücümün tekrar canlandýgý bugün, yolaldým amansýz sürecek sevdama, dogru sana dogru.
- Taze bir bahar havasý nefesimdeki çeker dururum içime dogru, çiçeklerin kokusu gelir çektikçe, en güzelide sen gibi kokan, gül olaný.
- Umut heyecan katar yüregime, sana kavuþacagým günün umutu bu, koþacagým sana dogru sarýlacagým ve hiç býrakmayacagým.
- Bir ateþ yanar bagrýmda, ateþi sen dumaný ben.Umut dolu gözyaþlarým aðlatan sen, aðlayan ben.Hasret þarkýsý dudaklarýmda, söyleten sen söyleyen ben.
- Sen gecenin karanlýðýnda tatlý tatlý uyurken, bense uykularýma isyan etmiþ seni düþünüyorum.
- Her yaðmur bir gol her yesil bir dal,her deniz bir martý her güneþ bir kuytu bulurda dogmak için ben senin gibi sevgili nasýl bulurum.
- Güller hep ellerinde acsýn,ama dikenleri batmasýn.Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasýn, yüragin mutlulukla dolsun, ama beni unutturmasýn.
- Oyle senden cok uzakta degilim.Görmesini bilen gözlerinin bakýþýndayým.Belki sana sende yakýn bir yerde çarpan kalbinin atýþýndayým.
- Yýldýzlar semada tükenmedikce,taþlar dile gelip unut demedikce,ruhum bedenimi terk etmedikce,unutmayacagim seni.
- Kalbimi gönderdim ona saklasýn diye.Salak buzdolabina koymuþ kokmasýn diye.
- Bazen anlamak zor geldi korktum.Bazen cesurdum sen yoktun ve artýk bir karar aldým soyluyorum.Seni cok ama cok seviyorum.
- Kalbim bir düþler sokagýdýr, içerisinde yýldýzlý ýþýklarýn göz kamaþtýrdýgý, sevginin teneffüs edildigi, hergün yeni heyecanlarýn yaþandýðý bir düþler sokaðý.
- Sen sevilesi bir düþ, aldýn götürdün beni kapkaranlýk geceden, uçsuz bucaksýz güneþle dolu aydýnlýk semalara.
- Gölgeler düþsede yüreginin üstüne, güneþi sakýn söndürme. Eger umut yoksa yaþam cok uzak kalýr insana unutma senden bir tane daha yokbu dünyada.Gülümsemeyei asla unutma.
- Mutlulugun, gökyüzünden dökülen bahar yaðmurlarý kadar bol olsun. Gözlerindeki mutluluk, mutlulugu arayan mutsuzlarýn umut ýþýgý olsun.
- Aþk sevgi neymiþ bülbüllere sor bülbüllerin dert ortagý güle sor.Senin için atan þu kalbimin özlemini gelde bana sor.
- Derdini yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, hüznünü rüzgara ver silip süpürsün, aþkýný kalbine yazki ömrünce senle yaþasýn.
- Sen gül bahçelerinin en nadide çiçegi, rüyanda o bahcede dolaþan ve senin güzelliðine bakýp gözleri kamaþan birini görürsen ona bir nefes sevgi kokusu ilet.
- Gecenin ýssýz karanlýgýnda, sokaklar sessiz,yýldýzlar susukun, bulutlar aglýyor. Senin yoklugunda güneþ bile ýþýk sacmaz oldu.
- Gecede huzur bulutta bereket, güneþte aydýnlýk vardýr. Sen bu güzellikleri gözlerinle yakala vede unutma her yeni gün yeni umutlarýn baþlangýcýdýr.
- Ölüm sevgiden söz ederken yaþam ürperir. Yþam ölümden söz ederken sevgi gülümser. O sevgi kalplerde hep büyüsün küçülmesin.
- Öyle bir kelebek olki, kondugun zambak, öptügün gül, kokladýðýn menekþe senden incinmesin kýrýlmasýn.
- Dostluk hiç haber almasanda hiç görmesende, ne yaptýðýný bilmesende adýný duydugunda içine sevginin hucum ettiðini farkedip bu insaný özlüyorum dediðin andýr.
- Sen þehrimin bensiz sokaklarýný adýmlarken. Ben sensizliðimin sokaklarýnda bir þehir kuruyorum kendime.
- Güneþin hakimiyetini yýldýzlara ve aya býraktýðý su anlarda, karanlýkta aydýnlýðý saðlayan milyonlarca yýldýzýn arasýndan uzaktaki gönül dostuma iyi geceler.
- Dostluk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutmayacak kadar derin, yine unutmayacak kadar yakýn, tek baþýna yaþanmayacak kadar özel.
- Baþýný kaldýr gökyüzüne bak,orada parlayan bir yýldýz göreceksin o yýldýz benim gözlerimdir.Geceleri yalnýz sana parlayan gözler ve ona bakýp beni düþün.
- Bilirim sen güneþsin ve yörüngede birçok gezegen var.Ama sende bilirsin ki ben dünyayým birtek bende hayat var.
- Attýðým her adýmda benden uzakta, bastýðým heryerde yokmuþum meðer çýrpýnýrken ben ben denilen tuzakta ben,bana saklanan okmuþum meðer.
- Hayat bir tiyatro dediler herkeze bir rol verdiler ama en zoru bana düþtü, önce sev sonra unut dedidler.
- Güneþ ne kadar kýzgýn olursa batmaya, sular ne kadar durgun olursa akmaya, günler ne kadar zalim olursa olsun bitmeye mahkumdur.
- Dostluk iki vucutta yaþayan bir ruhiki ruhta yaþayan bir vucuttur.Zor olan bir dost ugruna ölebilmek deðil uðruna ölebilecek bir dost bulmaktýr.
- Dostluklar sevdalara eþtir, yüregine çizgilenir kat kat, ama dostluklar geleceðe taþýnýr, yarým kalan sevdalara inat.
- Geceye inat seninle sabahlayacaðým, güneþ kýskansýn seninle ýsýnacagým, yastýklar aðlasýn dizinde uyuyacaðým ve birtek sana baðlý kalacaðým.
- Seni unutmak sevgimin küçüklüðünü deðil çaresizliðimin büyüklüðünü gösterir.
- Sakýn beni tanýma ve beni anlamaya çalýþma.Beni tanýr ve beni anlarsan ne kadar aptal olduðunu anlarsýn.Sevgimin büyüklüðü karþýsýnda.
- Gün hergün seninle doðuyor seninle batýyor. Saatler seninle ilerliyor, zamanlar sensiz uzadýkca uzuyor ve ben zaman karþýsýnda tükendikce tükeniyorum.
- Günbatýmý orkestrasýnýn hüzünlü melodileri geliyor ta uzaklardan, yalnýzlýðýma dem vuran sensizliðin hüznünü çaðrýþtýran melodiler olsa gerek bunlar.
- Sensizlik; yokuþlar çýkmaktýr sýcak ve kavurucu çöllerde. sensizlik; titremektir hareketsiz kalmýþ bedende ve sensizlik; aðlamaktýr yorgun düþmüþ yüreðimde.
- Bir sýr gibisin. Rüyalarda görünen fakat hatýrlanamayan. Güzel bir düþ gibisin, bir defa görülen fakat hiç unutulmayan.
- Ben her gece dalga olup vuruyorum sahillere. Rüzgar olup esiorum sessizce, sen uyurken yüregim geliyor üstünü örtmeye bensizken üþürsün diye.
- Artýk zamaný geldi daha fazla aðlamayacaðým. Seni düþünürken acý çekiyorum.Sezsizlik dolu yaþantýma seni bekliyorum.
- Aþkýn ýþýklarý vuruyor dönmüþ dünyaya, bir toz zerresiyim uçuyorum bu akþam yanýna, istemezdim böyle kalmaý bir baþýna zaman sensiz bitmiyor basmýyor yeni yaþýna.
- Her duydugumda içimde dal dal sevginin çiçeklerini açtýran sesini özledim.Herþeyden önemlisi dostlugun en güzelini yaþatan seni özledim.

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.