MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Gözlerinin Sarhoşuyum
RİFAT KURTOĞLU

Gözlerinin Sarhoşuyum


Bilmezmiþ gibi durursun,
Hazlarýnýn sarhoþuyum…
Ýþven edân, þöyle dursun,
Nazlarýnýn sarhoþuyum…

Ne hayaldir ne de düþtür,
Bilmem bu ne garip iþtir,
Kaþ çatýþýn kara kýþtýr,
Yazlarýnýn sarhoþuyum…

Az mý baðrýmý yaktýðýn,
Gah yaktýðýn,gah yýktýðýn,
Yüreðimde býraktýðýn,
Ýzlerinin sarhoþuyum…

Ne bilsin aþýk olmayan,
“Deli” der, halim bilmeyen,
Beni çeken, cezb eyleyen,
Sözlerinin sarhoþuyum…

KURTOÐLU’yum candan geçtim,
Gönlüme yar, seni seçtim,
Ne raký ne þarap içtim,
Gözlerinin sarhoþuyum…


Aþýk Rifat KURTOÐLU


.......LÜTFEN DÝKKAT: ......


Bu sitede benim þiirlerime yorum ve görüþlerini yazan dostlarýma,tek tek ulaþýp,Takma isimle dolaþan bir bayan tarafýndan,ben ve ailem hakkýnda hiç bir somut delil ve kanýt ortaya koymadan, çok çirkin iftiralar, hakaretler ve karalamalar içeren yalan yanlýþ yýpratýcý bir takým mesnetler iletildiðini üzülerek öðrenmiþ bulunuyorum.
Bundan önce de bu tür hareketlerini baþka sitelerde ben ve bir çok þair dostumun aleyhinde yaptý.Kendini bir güzel ortaya koydu ve herkesin tepkisini nefretini topladý.
Lütfen kimse bu üyeyi muhatap almasýn ve inanmasýn. Kandýra bildiklerini kandýrýp kullanmaktadýr.Bunu daha önce baþka bir sitede çok güzel yaptý ve benim ancak bir ay sonra haberim olabildi.Ayný þeyi burda da yapmaya çalýþýyor þu an.
Buradan cevap vermeyi kendime yakýþtýramýyorum o da beni buna zorluyor.Bir bakýma mecbur ediyor.Bay bayan tüm dostlara tavsiyem bu bayaný kimse muhatap almasýn,alanlar sa kendilerine eriþmesini engellesin.
Benim kiþiliðim mýsralarýmdadýr anlamayý bilene.Kaldý ki karekter ve ahlakým, sanatým,aile yapým ,soyum sopum her þeyiyle ortadadýr açýkca bilinen tanýnan her þeyi açýk belli,þeffaf birisiyim. Hakkýmda 34 fakültede akedemik çalýiþma ve araþtýrmalar yapýlmýþ,lisans ve yüksek lisans tezleri hazýrlanmýþ ve bunlaarda elden ele dolaþan bir kýsmý yayýnlanmýþ verilerdir.
Herkesin bir onuru kariyeri izzeti nefsi var.Çamur at izi kalsýn,böyle bir mantýk ve dünya varmý yaaaaaa....Çorum da ( Valimizden,Sokaktaki bekçimize kadar) kimi tanýyorsa merak eden açar bir telefon sorar,öðrenir kim olduðumuzu.
Þairlikle ve þiirle hiç ilgisi olmayan,hatta doðru dürüst cümle kurmaktan aciz,baþkalarýna sipariþle yazdýrdýðý sözde mýsralarý kendisinin miþ gibi lanse ederek þair geçinen bu þahýs ,,, þairleri amaçlarý için kullanan yalancý ve düzenbazýn biridir.
Diðer sitelerdeki guruplarýnda tuðralý armalar,arapca "Besmelei þerifler" ki hatta (MSN) si bile böyledir,sonra ben ve baþkalarýmýn inanc ve ibadetlerine dil uzatýp "DÝN KULLANDIÐIMIZý" itham eden,Kendsine inanmayan,kandýrýp kullanamadýðý nsanlara her türlü çamuru atan tehditler savuran,baþkalarýný hatta koca bir þehri bile aleyhte kýþkýrtmaya çalýþan,insanlarý bir birine takan,aklýndan geçeni,hatta bizzat kendisinin yaptýðý olumsuz her þeyi karþýsýndakine yamayan,eþ çoluk çocuk,aile kaygý ve sorumluluðundan bi haber,evinizi,eþinizi,çocuklarýnýzý bile telle arayýp size karþý kýþkýrtmaya çalýþan,katýldýðýnýz canlý TV: ve Radyo proðramlarýna tel le canlý baðlanmaya çalýþan adým adým peþinizde dolaþan sizi her zemin ve ortamda yýpratmaya çalýþan bir bayan bunu ne için yapar bundan ne kazanýr ne elde eder anlaya bilmiþ de deðilim.
Hatta "Þ..H.." isimli bir ozan dostumuzun da yuvasýný daðýtmak üzeredir bu sitedeki sayfasý üzerinden.(ÞERO) vurgusuyla sayfasýnda bunu kastetmektedir bunu da kasten yapmaktadýr.Geçmiþde o arkadaþýmýz ve ailesi için bunu yapmaya kalktýðýnda önleyenlerden bu bayana mani olanlardan birisi olduðum içindir ki bana kin ve husumet beslemektedir. Bu bayaný, hemen hergün þikayet ettiðim halde henüz dikkate alýnmadý sanýyorum bir kaç gün içinde gereði yapýlacaktýr.
Zaten yorum adýna þiirlerin altýnda bu bayan imalý hatta bazen açýkca her türlü hakaret ve iftirayý yapmakta idi.Hangi þiir sitesinde yazsam peþimdedir.ve burdada malesef bu tavrýný sürdürmektedir artýk sabredemeyecek durumdayým.
Sayfasýna bakýnca karekteri ve ruh saðlýðý zaten açýkca belli olan bu kiþiye, gereken cevaplarý hem de bizzat kendi beyanlarýyla vermek konusunda siteye,siz dostlarýma,kendime ve sanatýma saygýmdan dolayý ilk günden beri sabrettmeye çalýþtým.
Ve herþeyi (ses,görüntü ve MSN yazýlarý)bende saklý bulunan bu bayan hakkýnda açtýðým üç ayrý dava zaten halen sürmektedir.Bu yüzden onun bu tip
Tahriklerine ve tacizlerine kapýlýp cevap vermek istemiyorum.Hem bu hukuki sürecte ona koz vermemek,hem de onun asýl amaçlarýndan olan þiirlerimi sitelerde yayýnlanmasýný engellemek,siteden uzaklaþtýrýlmamý saðlayýnca da arkamdan yine yalan yanlýþ faliyetlerine devam edip ve bir de maharetmiþ gibi bununla da günlerce övünmek,amacýna hizmet etmemek için,þimdiye kadar hep sustum.
Ben burda Þiirlerimle var olmak isterken,her gün hakaret ve iftiraya maruz kalýyorum.Þiirlerimin sanatsal kalitesi,kalemimin gücü ortada dýr.Yazdýðým her zemin ve ortamda farkýmý farkedenler kiþiliðimi de bilir.Zaten bu alanda çok tanýnan ve bu site üyelerinin büyük bir çoðunluðu tarafýndan da ayný þekilde iyi tanýnan birisiyim.Sanat hayatým boyunca güçlü ve kaliteli sanat yapana haset edenlerin çokluðuna defalarca þahit olmuþumdur ama,böylesi bir SANAL FELAKETE de ilk defa rastladým bu yýl....Tüm dostlarýmýn lehime duyarlýlýðýný ve desteklerini bekliyorum.
Kendisi muhatabým deðildir,þiire ve þaire saygýsý olan hiç kimsenin de bu bayaný muhatap almamasýný önemle istirham ediyorum.Site yöneticilerimiz de umuyorum en kýsa sürede þikayetlerimi dikkate alýp gereðini yapacaklardýr.

Pisikoloji ilmi der ki,,"""TEPKÝNÝN FAZLASI,ÝLGÝNÝN TA KENDÝSÝDÝR""" daha ne diye bilirim ki.Anlayana sivrisinek saz,.... saygýlarýmla......





Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.