MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Kuşların Ölüm Uykusu (mensur şiir)
kagan_iscen

Kuşların Ölüm Uykusu (mensur şiir)


Kuþlarýn Ölüm Uykusu (mensur þiir)

yüreðin durmayan saati sanki hep sana ayarlý.kuþlara hep yitik buruk baktým bu yüzden.sensizlik aslýnda aðaçlarýn ve kuþlarýn ölüm uykusudur. bu yüzden belki de ikimizin göðünden de ayný yýldýz kaymýþ gibi hayalin caddelerde soluk yýkýk.sanki aðzýn gökyüzüne deðmiþ de sen öyle konuþuyorsun.sesin oradan almýþ güzelliðini.ben senden hep ayrý köpüklerden ve tuzlardan bir alevim unutma.kuyuda unutulmuþ bir taþ sessizliðine gömülü bir avareyim konuþkanlýðýnda aykýrý rüzgarýmýzýn.gözlerinin ýlýman göðünden acýya yatkýn yüzüme nasýl yaðmurlar yaðýyor unutmak formüllü.birbiriyle kesiþen yollarýn inatçý tutunuþu gibi acabalara.gerisi trenlere aðlamayý paylaþmak hay huy içinde.birleþen hayatlarýn bir gün biteceði üzerine yazýlan senaryolara aldýrmadan.kýsa donlu günlerin özlemiyle dolu zamanlarý yaratarak öpüþlerimizde.
hep alýþýktým ayrýlýða bir de göklerine gözlerinin. suçluyum anlatamadýðým için büyüklüðünü acýlarýmýn. ardýmda sarý ýþýklarýyla yalnýzca þehir.yüzüme ne olur iyi bak! niyetinde bile aþk var deðil mi? sen kendini hep baþka bir ülkeye iteceksin biliyorum.
artýk sonbahar.sokaklar serin günlerle dolu.yalnýzlýðýmla ve kuþlarýmla üþüyebilirim.yalnýzlýk vahþi bir at gibi asi ve kederli...

Kaðan Ýþçen




(c) Bu þiirin her türlü telif hakký þairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.