MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Gitme yada Git
Blueangel

Gitme yada Git


Bir duygunun esiri aklým, sadece delicesine yaþamak var seni seninle. Özgürlüðün pençesinde kývranýrken düþüncelerim hep sen varsýn düþüncelerimde. Sen, gözlerimdeki hayal, bakýþlarýmdaki tutarsýzlýk, sen gecem, sen gündüzüm gibisin. Bir yolun baþýndaki kararsýzlýðýmsýn. Baþlamak istediðim ama bir o kadar korktuðum bir yol. Seni istiyorum geceler boyu karþýmda, korkmadan dokunmak sana. Ýçimdeki yangýnlarýn ötesinde sarýlmak hiç býrakmamacasýna.

GÝT...

Git artýk sen bana çok gibisin. Kahvemin kokusuna sinme, aynada seni görmek istemiyorum. Sesini de al git baþýmdan. Gecelerde seni istemiyorum.

Yok, hayýr GÝTME...

Gidersen yýkýlýr bu gönül. Seni ister, sarhoþ bir eda ile bakarken baþkalarýna. Yok, GÝTME. Her þey senin olsun, sen bende kal lütfen. Beni býrakýrsan paramparça olur dünyam. Kurduðum sýrça köþk yýkýlýr hayallerimle birlikte.

Ama hayýr GÝT.

Git ki sana alýþmýþlýðým son bulsun. Artýk kokunu burnumda hissetmek ve bununla yaþamak istemiyorum. Aldýðým havaya seni sýðdýrmak, yediðim ekmeðe sen gibi bakmak istemiyorum. Al anýlarýný da çek git benden.

GÝTME…

Gitme gidersen yok bedenim, ben yokum. Canýmda can gibisin. Senin gitmen
benim yok olmam demek. GÝTME bedeli neyse ben yine öderim.


Blueangel-Hülya AKAN



Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.