MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SON VEDA MEKTUBUM …!
gul ozcanli

SON VEDA MEKTUBUM …!



SEN……
Þimdi bu satirlarý okurken ben çoktan gitmiþ olacaðým .Oysaki bunlarý çok iyi biliyordun çünkü bunlarý sen hazýrladýn
Büyük bir ihtimalle veda etmeden gideceðim ..!
Seni sana ve kim bilir kimlere býrakarak gidiyorum , yok artýk dönüþü , Yazdýklarým kimin kalbini acýtacak ! kimin kalbini ferahlatacak týr boþ ver artýk üzülmüyorum bu yalan sahnelere oyun oynandý sahne kapandý artýk ..Bunca zaman zarfýnda sen hep haklýydýn deðilmi sütten çýkmýþ ak kaþýk hiç yalanýn olmadý hiç üzmedin hiç kýrmadýn ve hiç yanýltmadýn .! Þimdi dönüp arkana bakma ne giden geri döner ne yýkýlan kýrýlan gurur !

Aslýnda vedalarý hiç sevmem sesizce gitmeyi çok isterdim suskunluða bürünüp tüm cümleleri yutarak. Ve tanrým bir yüreðim olsaydý nefretimi buzun üzerine kazýrdým güneþin eritmesi için gözyaþlarýmla gülleri sulardým bir yudumluk yaþamým olsaydý tüm insanlara sevgiyi göstermek isterdim ..! Þimdi veda ediyorum dudaðýmdaki sigarama dünüme bu günüme ve yarýnýma birde benliksiz yaþanan bir yaþama veda ediyorum !

Hayatmý acýmasýzdý bizlermi zamana yenik düþtük ne verilen sözler ne boþ hayaller artýk avutmuyor Hangi yolun baþý hangi avuntu yönlendirir insani boþ sözlere.. Býraktým hayatýn ellerini boþ bir sayfaya dün olduðu gibi bu günde gitmeyi seçtim bir daha dönmemek üzere kirli pasli geçen zamanýn ardýndan temiz kalan benliðimi alarak veda ediyorum , Belki bir daha hiç olmayacaðým unutulacaðým Geç kalýnmýþ zamansýz mutluluk diyarlarýna sesizce gideceðim ne arkamdan göz yaþý dökülsün nede keþkeler amanlar feryatlar edilmesin , Seçim kendi yolum ve ben insanlýðý hiçe sayan tüm duygulara isyan ederek gidiyorum ….!


Gul ozcanli

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.