MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Gittin !!!
bluesea10

Gittin !!!



Sensizlik zor oLur demiþtim ya sana .. Sensizliðin ölümüm olur.. YanýLmýþým herþeyim.. Asýl senin varlýgýn sonum oLmuþ benim.. Uzagýnda olsam beLki diyerek dayanýrdým belki herþeye.. ama yanýnda beLki diyecek bir cümLem oLmadý olmayacak hiçbir zaman.. Çünkü yanýnda hep kesin hep acý cevaplar aldým kendime..


Ben sana yetmiyorum biliyorum.. Senin istediðin ben deðilim. Senin istediðin bendeki sen.. Anlamýyorum artýk... Git desem yüreðim elvermiyor. KaL desem akLým darýlýp gidiyor.. Çýkmazýn içinde kaldým ... Bir cýkar yol yok. Dayanacak bir tek el yok.. Sen söyle ben nasýl dayanýyým basucundakii sensizliðe..


"Sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim...
Bana cok gördüðün aþký sen ellere ver
Terkediliþim ilk deðil alýþýr gönlüm
Sevilmeden sevmek varya o daha beter"



Sen bana cok gördün aþký.. Herþeyi tek basýma yaþamam üzerime býraktýn.. her defasýnda ben seninim dedin ama her defasýnda bir adým daha gittin..
Gittin...
Gittin...

Ve ben ardýndan sadece o gitmedi sadece bedeni gitti kalbi benimle dedim..



"Git, Hadi git
Ciðerim yanýyor
Son gece bu
Beni sevsen ne oLur
Kim saracak beni
Kim sevecek
Dur Dokunma
Yüreðim acýyor"


Artýk sana kaL diyemiyorum biliyor musun. Kal demek gelmiyor içimden.. Seviyorum kahretsin.. Ama uzagýnda sevmekle yetinmeyi öðrenmeye gidiyorum artýk.. Tutma. Dokunma.. EngeL oLma.. Son gecemiz son anlarýmýz beni artýk sevsen ne oLur.. Git artýk.. Ardýna bakma. Bakarsan dayanamam.. Gitme derim sana.. Gözlerini uzak tut benden.. Bakamam.. Yüreðim acýyor..



"Hadi beni öldür
Beni unut
Hadi beni göm YalnýzLýða
Hadi bana hepsi yalan de
Beni Býrakma"


Alýþtým ben sensizliklere.. Alýþtým seni uzagýnda, nefesini uzagýnda yaþamaya.. Þimdi içimde sadece yaLnýzLýk var.. Sadece yüreðim senLi doLu bir sensizlik var..


Ben senin koynunda acý cekmektense
Ben senin uzagýnda seni hayaL ederek yaþamaya gidiyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.