MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Degerli dostlar,
Sengul

Degerli dostlar,


Degerli dostlar,

Yol arkadasim,guzel insan,yurek dostum Rasim beyden siz sevgili dostlarina son gelismeleri bildirmek icin kendimi zorunlu hissediyorum.
Ne yazikki son 4 gundur Rasim beyin saglik durumu oldukca kotuye gitti.
Son zamanlardaki felc durumu ve son 4 gundurde aniden olusan gerilemeler,korkularimizi doruk noktasina getirmistir.4 gun once cekilen beyin tomografisindede ortaya cikan sorun olayin nekadar vahim oldugunu iyice gozler onune serdi,2 gun once cekilen beyin MR neticesinide yarin ogrenecegiz ama soylenilen bir konu beyin bolgesine acil mudahale edilmesi gerektigidir, bu mudahale ne ise yarar bilemiyorum.Son gelismeler ne yazikki artik gerceklerle yuzlesme noktasina getirdi bizleri.
Var olan umutlar birer birer dokuldu.Sevgili Rasim bey,sizlere canlarim dedi,dostlarim dedi ve sizleri cok ama cok sevdi.Sizler ona bu zor zamanlarinda muthis destek oldunuz ve olmaktasiniz,simdi lutfen dualarinizi eksik etmeyin cunku buna ihtiyaci var,ihtiyacimiz var.
Rasim beyin adina,ailesi adina ve kendi adima,yurekten sevgilerimi yolluyor,tesekkur ediyorum.Gelismeleri sizlere duzenli olarak iletmeye calisacagim,sizleri seviyoruz,sevgi ve saglikla kalin o guzel yureklerinizdeki o guzel sevgilerinizle sarin Rasim beyi iyi gelecegine eminim.

Sengul Deper,
21-10-2008 saat 23.53
Amsterdam

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.