MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

TRANSFORMALİN
Vortex gazinin oğlu

TRANSFORMALİN


Bu, iþin insan zihninde olduðunun kanýtýdýr ve bu daha az gerçek deðildir. Farklý ekstrem müzik türlerinde cehennemi/þeytani evrenin doðasýna iliþkin farklý yorumlar baþarýsýz olmuþtu. Onlarýn hatasý, kötülüðü ve erkekliði, insan nefsinin gücünün, hýrsýnýn ve sapkýnlýðýnýn bir ifadesi olarak göstermekti. Bu ürün ise tam bir itiraf niteliðinde. Bir teslimiyet eylemi ve anlamýn kendini terk etmesi.
Þizofrenide sesleri ve kuþlarý duymak yaygýndýr; bu ’þarkýlar’ bana az çok duyduðum þeyin natramn olduðunu düþündürüyor
Bilmiyorum millet, ama çok fazla Dark Ambient müziði ve Drone ve Noise gibi baþka müzikler duydum ve gerçek þu ki benzer bir þey duymadým ve efektler de kullanýlmadý

Bu, daha düþük fakat daha büyük bir bozulma içindeki insan zihnidir. Dikkat çaðrýsý deðil. sadece ruhun bir nefesi. Yazar figürü, kendi yaratýmýnýn karmaþýklýðý içinde kaybolur. Gerçek sanat.
saðdan sola bir türkücü mahmut tuncer
yukardan aþaaðý bir metalci natramn
boru sesi:tii
Ve çeþitli konularda konuþursak, zihinsel rahatsýzlýklardan, Nazi etkisine ve oradan deliliðe ve çok az þeye kadar uzanan bir çalýþma
Dark Ambient’in pek çok eseri var ama bu dikkatimi çekti ve bu, yazarýnýn hikayesinden dolayý deðil, buradaki sanatýn ne kadar gerçekçi ve doðru olmasýndan , çünkü gerçekten çarpýk bir zihinden geliyor ve burada. samimiyetle ifade edilir.
Bu müzik, diðer daha spesifik müzikler gibi, tüm insanlara göre deðildir.
Söylemek gerekir ki ben bunu dinleyerek yaþamýyorum, sonsuz müzik dinliyorum ve bununla alakasý yok ve açýkçasý bu iþe çok deðer veriyorum ve hem müzikte hem de çizimde beni etkiledi ve zaman zaman bu iþe çok deðer verdim. þiir yazmaya gelir vb.
Selamlar arkadaþlar.
baþlangýçta çýðlýklarýn gerçek olduðunu bilmediðim için bunun daha çok ses efektlerine benzediðini düþünüyorum. Bu müzikte kullanýlabilir, ancak tek baþýna müzik olmasý þart deðildir.
Adým 1: Anahtarlarý emniyete alýn. -Adým 2: Karanlýktan çýkýn (Yüzeye çýkmak için asansöre binin). -Adým 3: Yaðmur ateþi (Muhafaza kulelerini yok etmek için sapaný kullanýn). -Adým 4: Kalabalýðý serbest býrakýn (Mahkumlarý Vorkuta’daki yayýn sistemiyle bir araya getirin). -Adým 5: Kanatlý canavarý þiþleyin (Helikopteri vurun). -Adým 6: Demir yumruðunu kullanýn (Ölüm Makinesini edinin). -Adým 7: Cehennemi Yükseltin (Hapishane gardiyanlarýna saldýrýn). -Adým 8: Özgürlük "Sizin için Mason, benim için deðil".
Sonuçta kimin umurunda? Artýk bildiklerimi bildiðim için þokun deðerini anlayabiliyorum ama ne etkilendim ne de ikna oldum. Okuduklarýma göre tipik bir vokalist bulundurmayý atlayýp, gerçek umutsuzluðu, boþluðu, tabiri caizse dehþeti yakalamak/sunmak için akýl hastalarýný kullanmaya baþlamýþlar. Benim durumumda bunlarýn hiçbirini hissetmedim. Yine de harika bir Cadýlar Bayramý ses efektleri saðlar
Çok iyi oldu çok da güzel oldu lakin öyle deðildir

resýmmdeký sanatcý ibrahim tatlýses

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.