MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

HOŞÇA KAL
iozcelik61

HOŞÇA KAL


Bir yaþ günü, bir evlilik yýldönümü gibi gelmelerin. Bir yýlýn özlemi bir kaç gün geçirilen zamanla kapanýrmýydý? Geliþinin sevincini gidiþinin hüznünü o bir kaç gün içinde yaþamanýn sarhoþluðu üzerimde.

Hoþ geldin için kavuþan eller geçici bir veda ederken ayrýldý þimdi kalbi mahsunlaþarak. Ne kýsa bir zaman. Sanki zamanda bir an senle yaþadýklarým.

Yemeler senle tatlandý, içmeler senle ballandý, gezmeler senle canlandý. Topladýðýn çiçekler seninle koktu buram buram. Gördüðümüz tablo manzaralar seninle güzelleþti. Kaynaðýndan içtiðimiz sulara birlikte kandýk. Bazen þiirlere kulak verdik bazen þarkýlara, bazen de duygulara yolverdik içimiz sýzlasada. Hepsini bir bir hatýralarýma ek yaptým þimdi.

Niçin içim burkuluyor, gözlerim niçin doldu, zamanmý doldu veda için. Eþyalarýnýn yükü deðildi kaldýrýp kondurduðum, otobüsüne doldurduðum. Ayrýlýðýn, veda ediþinin aðýrlýðýydý içimde taþýdýðým.

Boynu bükük, kollar takatsiz olsada el sallayýþlarým güle güle git der gibiydi. Hele gözden kayboluþun yokmu. Ellerim havada asýlý kaldý adeta. Kalkmayan takatsiz kollarý indirmek dahada zor geldi.

Yaðmurmu baþladý? Buluttan deðilmiþ göz yaþlarýmmýþ beni ýslatan.

Þimdi düþlerim kaldý býraktýðýn anýlarla dertleþecek. Þimdi duygularým kaldý kaðýda dökecek. Þimdi umutlarým kaldý birdahaki yazý bekleyecek.

Haydi düþ önüme yalnýzlýðým. Sensiz geçirecek çok günlerim var daha umutlarýma dolduracaðým. Çok günlerim var daha sensiz yaþayacaðým.

Denizlerin ýsýndýðý, meyvelerin olgunlaþtýðý zamanda buluþmak ümidiyle. Hoþça kal🤚🌹
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.