MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
iozcelik61

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN


Yeni bir gün. Yeni bir yaþ günü. Sen bensiz ben sensiz yine geçen günlerle. Bir buket çiçekle gelmek isterdim. Kapýný çalarken kapýnýn sesini deðilde kalbimin sesini duyardýn. Nasýlda atardý seni ilk görmenin heyecanyla. Kapýyý açtýðýnda doðum günün kutlu olsun bir tanem deyip boynuna sarýlmak isterdim. Kimbilir nasýl aðlaþýrdýk belkide. Akan göz yaþlarýmýzda yaðmurlar gibi ýslanýrdýk ikimiz. Ýyiki doðdun caným iyiki varsýn. Ýyiki benimlesin. Ne duygular kabarýyor içimde bir volkan gibi. Hissettiklerim yazdýklarýmýn yanýnda bir hiç misali. O gözlerin, kaþlarýn, kirpiklerin, buselerin, gül kurusu öpülesi dudaklarýn ve saçlarýn benim için sende kalsýn þimdilik. Benim için bak benim için sev onlarla. Yüreðime taþ, yoluna, senin sevgine baþ koydum. Dermansýzlýðýma çare ararda yine sende bulurum. Kalbini kalbimde hissederimde teskin olurum þimdilerde.
Ey sen dilber-i naz. Yarýnlarýn bugünlerinden güzel olsun hep. Bilki senin sevginle yoðrulmuþ bu kalbi senin için taþýrým. Bu yürekte senin bu bedende.
Ey koklamaya kýyamadýðým gül-i ruhsarým. Sende olaný sana veriyorum bir kucak gül demetleriyle. Güllere bile nazire yapar bu ahu bakýþlým. Ýçimi yarsam sýðarmýydýn içime. Seni kendi sevgimle besleseydim. Senin olan bu kalbi sana verseydim. Yaralara derman olurmuydu.
Bir sonraki doðum günlerine kalsýn bu özlemlerim. Bir sonraki yarýnlara. Birlikte el ele, kol kola geçireceðimiz yarýnlara.
Seni seviyorum desem bu kalp senin. Seni baþka bir gözle gören bu göz senin. Sana sýcaklýðýmý hissettireceðim bu ten senin, beni ayakta tutan yaþatan bu ruh senin. Herþeyim senin.
Sevmek kelimesinin kifayetsiz kaldýðý baþka bir þeyle sevdiðim, can özüm, yarim.
Güzel günler görmen, yaþaman dileðiyle doðum günün kutlu olsun birtanem.
I lowe you so much

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.