MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Gidenlerin Ardından
SadeceGökyüzü

Gidenlerin Ardından


**Gidenlerin Ardýndan

Hatýralar, bir zamanlar paylaþtýðýmýz anýlarý hatýrlatýr bana. Gözlerinin ýþýltýsý, gülüþünün sýcaklýðý, her þey anýlarla canlanýr yeniden. Ama þimdi, o anýlar da artýk sadece birer gölge gibi duruyor karþýmda.

Gidenlerin ardýndan gelen sessizlik, eskiden dolu dolu yaþadýðýmýz anlarý daha net görmemi saðlýyor. O anlarý yaþarken belki farkýnda deðildik, ama þimdi anlýyorum ki her anýn kýymeti büyük. Gidenlerin ardýnda býraktýðý boþluk, zamanla doldurulur belki ama unutulmaz. Ýnsan, gidenleri deðil de onlarýn ardýnda býraktýklarý anýlarý özler.

Gidenlerin ardýndan kalan bir deðiþim olur hayatýmýzda. Artýk her þey eskisi gibi deðil, alýþkanlýklarýn, rutinlerin bile tadý deðiþir. Yeniden þekillenen hayatýmýzda, geçmiþin izleri hâlâ varlýðýný hissettirir. Gidenlerin ardýndan kalan bu deðiþim, aslýnda bizi olgunlaþtýrýr, hayata ve iliþkilere farklý bir bakýþ açýsý kazandýrýr.

Gidenlerin ardýndan, bir parça da olsa kendimizi keþfetme fýrsatý buluruz. Onlarýn gitmesiyle belki yalnýz kalmýþýzdýr ama bu yalnýzlýk, içsel bir yolculuða çýkma cesareti verir insana. Kendi iç dünyamýzý keþfederiz, güçlü yanlarýmýzý ve zayýf noktalarýmýzý daha iyi anlarýz.

Sonuç olarak, gidenlerin ardýndan kalan her þey bize bir þeyler öðretir. Acýlarýmýzý, sevinçlerimizi, hatýralarýmýzý ve deðiþimimizi. Her bir ayrýlýk, hayatýmýzýn bir parçasý olur ve bizi bir adým daha ileriye taþýr. Gidenlerin ardýndan kalanlarla yaþamaya devam ederiz, içimizde taþýdýðýmýz her þeyle birlikte.
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.