MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Bir Asi Varoluştun Sen
SadeceGökyüzü

Bir Asi Varoluştun Sen


**Hiçbir Kalýba Sýðmayan**

Bir asi varoluþtun sen, þekilleri aþan, sýnýrlarý zorlayan. Kelimelerin ötesinde, düþlerin ötesinde, zamanýn dýþýnda. Daldan dala atlayan bir kuþ gibi, özgürlüðün sýnýrlarýný geniþleten.

Hiçbir kalýba sýðmadýn, çünkü kalýplar senin için çok dar gelirdi. Ýsimler, tanýmlar, etiketler... Hepsi anlamýný yitirdi senin varlýðýnda. Rüzgar gibi geçtin dünyadan, iz býrakmadan, ama her yeri etkileyerek.

Felsefenin derinliklerinde kayboldun, sorular sordun, cevaplar aradýn. Ama her cevap yeni bir soruyu beraberinde getirdi. Bilinmezin peþinde koþtun, sýnýrlarý zorlayarak, kendi gerçeðini inþa ederek.

Düþlerin renkleriyle boyadýn geceyi, yýldýzlarýn arasýnda yolculuk ettin. Hiçbir harita seni yönlendiremedi, çünkü sen kendi yolunu çizdin, kendi yýldýzlarýný takip ettin.

Bazen bir çocuk gibi merak ettin dünyayý, ama çocukluðun masumiyetini hiç kaybetmedin. Karmaþýklýklar içinde basit bir gerçeði aradýn, kalplerin derinliklerine inerek, insanýn ne olduðunu sorguladýn.

Sözcüklerin arasýnda kayboldun, anlamý bulmaya çalýþtýn. Ama her anlam bir baþka anlamý beraberinde getirdi. Dilin sýnýrlarýný zorlayan bir savaþçý oldun, yeni kelimeler uydurdun, yeni cümleler kurdun, anlamý geniþletmek için.

Güneþin doðuþunu seyrettin sessizce, doðanýn döngüsünü anlamaya çalýþtýn. Her bir yaprak, her bir taþ senin için bir hikaye anlattý. Sen bir hikaye anlatýcýsýydýn, hayatýn anlamýný hikayelerde aradýn.

Hiçbir kalýba sýðmayan sen, her zaman bir sýrrý sakladýn içinde. Belki de sýrrýn ta kendisiydin, anlatýlamayan, sadece hissedilen. Ve senin varlýðýn, bu dünyada sadece bir aný olarak kaldý, ama o aný sonsuza dek deðiþtirdi.

---

Umuyorum ki bu þiir, varoluþun karmaþýklýðýný ve sýnýrlarý aþan doðasýný ifade edebilmiþtir.
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.