MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

AL SENİN OLSUN HER ŞEY....
Ebruli_Ülkü

AL SENİN OLSUN HER ŞEY....


Ýçimden gelmiyor artýk senin için aðlamak. Senli hayallere dalmak gelmiyor iþte ..Dualarýma seni katmayalý çok oldu .Rüyalarýmdan da sildim seni .Ben keþkelere elveda dedim!..........

Al senin olsun,sevgin, aþkýn... al senin olsun. Nasýl yaþamak istiyorsan, kiminle istiyorsan yaþa. Al senin olsun yaþamak istediklerin…........!!

Býraktým artýk sevgini, býraktým artýk eskileri… Ve sildim anýlarý kafamdan, sildim yaþadýklarýmýzý, paylaþtýklarýmýzý, birlikte aðladýðýmýz günleri sildim Arkadaþ olduðumuz günleri de sildim. Kilit vurdum anýlara ve kapattým bir sandýða her þeyi. Kilidini de attým denize, bir daha bulmayayým diye...........!!!

Kýzgýným sana, Kýzgýným bu vurdum duymazlýðýna. Ve kendime kýzgýným. Niye deðer verdim, niye bende unutmadým, niye bu kadar güvendim diye, sen güvenimi boþa çýkarttýn. Sana býraktým sevgileri, sana býraktým dostluklarý ve sana hediye ediyorum. Yalnýz yaþanýyorsa sevgiler, yalnýz yaþanýyorsa dostluk, al kendin yaþa, paylaþ tek baþýna. Yalnýzlýksa tercihin, al senin olsun..............!!!!

Yok saydým seni, bundan sonraki her baharý sensiz karþýlayacaðým. Her sonbaharda hüzünleri unutacaðým sana inat. Bundan sonraki her yaza sensiz gireceðim, yine sevinçle. Ve her kýþý sensiz yaþayacaðým zemherisiyle... Geçerken her mevsim, sensizliðe üzüleceðim... Yinede býrakmayacaðým sevinçlerimi. Ve sen bensizliðe alýþmaya çalýþacaksýn................... !!!!!

Gidiþin kalacak sadece aklýmda ve o gidiþle yaþayacaðým sensizliði. Sensizliðe inat, sana inat, her günü yaþayacaðým hiç olmamýþsýn gibi. ...........................!!!!!!!!!

Al senin olsun gidiþler...!! AL SENÝN OLSUN HER ÞEY...!!



Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.