MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Gidiyorum Taa uzaklara
Deruni

Gidiyorum Taa uzaklara


Gidiyorum taa uzaklara, halden anlanan yadýrganamayan topraklara. Sadece yollarýn taþ kalpli olduðu sokaklara. Buralara yaðmur yaðsa ne olur damla düþmüyor en susuz günlere dayanabilen, dikenlerine aþýk olduðum kaktüslere.
Gidiyorum taa uzaklara kartallar dolaþýrken peþimde, gidiyorum iþte bir kelebek ömrü tadýnda bir güvercin tedirginliðinde bir gökkuþaðý renginde.
Gidiyorum taa uzaklara dümeni kýrýk hayallerle, raydan çýkmýþ umutlarla, freni patlamýþ yüreðimle, rotasý kaymýþ kalbimle, gidiyorum iþte biletsiz davetsiz duygularla.
Gidiyorum iþte taa uzaklara dönülmez akþamlara, tan vakti olmayan þafaklara, Güneþ görmeyen ve ölmeden yaþanýlabilen mezarlara.
Gidiyorum taa uzaklara gitme diyen olmadý, kalmak için ne fedakarlýklar yaptým ne tavizler verdim ne acýlar çektim gitme diyemeyenin umurunda mý.
Gidiyorum taa uzaklara yenik düþtüm, sefil düþtüm, gücüm tükendi takatim kalmadý çok þey mi istedim ben! koparmadan dalýnda bir çiçek sevmek istedim, dokunmadan tenine sarmaþýklar gibi sarmak istedim, öpmeden kokusunu içime çekmek istedim.
Gidiyorum þimdi taa uzaklara evcilleþebileceðim otlaklara, yüreðimi soðutabileceðim kutuplara, kendimi bulabileceðim kör kuyulara, göklere çýkabileceðim rüzgarlara.
Avuçlarýmdan içiyorum göz yaþýmý, kulaðýmý týrmalýyor kalbimin atýþý, bilmem kaç nefeslik ömrüm kaldý, bilmem kaç nefeslik daha görebilirim seni, bilmem ne zaman kopar kýyametim, bilmem nerede kurulur daraðacým, bilmem ruhuma hayat verimisin, sevdirir misin yaþamayý,
Gidiyorum iþte bilmem belki son defa kaç nefeslik daha görebilirim seni...
















Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.