MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SALAHADDİN
Bilal Yavuz

SALAHADDİN


Salahaddin 1 - Bilal Yavuz
9 yaþýnda ailesini kaybedip yetim kalan bir çocuðu ancak diðer yetim ve mazlum kardeþleri anlayabilirdi.

Salahaddin, zalimler yüzünden evi kundaklanýp içerde boðula boðula, yana yana can veren ailesini yitirmiþ bir öksüz çocuktu.

Babasý son bir güçle pencereden çýkmasýný saðlamýþtý. Müstakil yuvalarýnýn, sevdiklerinin kül oluþunu yürekleri saðýr edecek bir hüznün sessizliðiyle izliyordu.

Sabaha doðru kapkara bir enkazdý kalan... Çok geçmeden verildiði yetimhaneden kaçýp sokaklarda yaþamaya baþlamýþtý. Dýþarda binbir zorlukla boðuþa boðuþa hayatý öðrenmiþ, 15 yaþýna gelmiþti. Yamalý, yoksul halini görenler onu Suriyeli sanýyordu, oysa o Amedyalýydý.

Hurdacý bir patronlarý vardý, el altýndan illegal iþler yapardý. Uyuþturucu ticareti dahi vardý. Gençlere zulmediyor, tazelerin kanýna giriyordu. Bir gece kendi karýsýný baþýna raký þiþesini tam 29 defa vura vura öldürmüþtü. Zulmü izleyen çocuk, vuruþlarý sayýyordu.

Salahaddin, camdan, incecik perde arkasýndan buna þahid olmuþtu. O gece pislik herif, kötü adamlarýný çaðýrýp kadýný ormana gömmüþ, üstüne beton ve toprak dökmüþ ve pislik yuvasý evine geri dönmüþtü. Salahaddin hepsine gizliden takiple þahid olmuþtu. Sene 2015...

Bir gece hurdalýktan aldýðý demir çubuðun ucuna keskin býçaklar takýp onu kaynaklarla bir mýzraða çevirdi. Zalim patronun yine içip sýzdýðý bir anda hayata tutunduðu pencere gibi olmayan bataklýk bir pencereden içeri o eve süzüldü. Ölümün soðuk ayazý iliklere kadar hissediliyordu.

Karþýsýnda çocukken onu yetim býrakan zalimler gibi bir katil leþ gibi sýzýp yatýyordu, leþ yiyici sýrtlanlar gibi...

Ve Salahaddin bu sýrtlanlara karþý bir arslan olmayý seçti.

Kimliksizdi ama ne gam? Ýnsanýn en güzel kimliði yiðitliði deðil miydi?

Yiðitse bir mümin, gerisi teferruat!

Kýsasa kýsas dedi Salahaddin! Adalet diye haykýrarak mýzraðý canavarýn karnýna sapladý, öyle ki mýzraðýn ucu o gaddarýn ta belinden çýkmýþtý.

Mazlumlar aþkýna sapladý ve ardýna bile bakmadý.

Zalim sýrtlan, tam üç saat kývrana kývrana can çekiþerek gebermiþti. Dünya bir pislikten daha kurtulmuþtu böylece...

Ýlk cinayetiydi. Cinayet denilebilir mi acaba? Onu öyle mesud etmiþti ki bu adaletsiz cihanda bir adil olmak!

Ve derin gecelerde avcýlýða baþlamýþtý. Haberleri çýlgýncasý takip ediyordu. Mazlum kahraman... Katil avýna çýkmýþtý.

Seri katillerin, katil korkaklarýn korkulu kabusu haline gelmiþti þehirde. Bu kentte ne zaman katilliði kesin olup delil yetersizliðinden salýnan, 3-5 yýl yatýrýlýp çýkarýlan bir katil bulunsa, 2-3 ay içinde mutlaka bir yerde cesedi bulunuyordu.

Þehirde öldürme oranlarý %90 düþüþteydi! Can tatlýydý hele o korkak zalimler için canlarý taptatlýydý!

Sene 2033... Böyle böyle 33 yaþýna gelmiþti. Ýcraatlerini yakalanmadan, delil býrakmadan yapýyordu.

Bazen dikenli bir telörgüyle boðarak bir çocuk katilini, bazen þarabýna fare zehri katýp hadým ederek, mazlum bir anneyi öldüren tecavücü canileri...

Salahaddin zamanla dostlarýný da bulmuþ, yeraltýnda güçlü bir konsey oluþturmaya baþlamýþtý.

Kendisi gibi zulüm görmüþ yetim arkadaþlarýyla bedel ödete ödete olgunlaþýyorlardý, adaletsiz bir dünyanýn tam göbeðinde, lafla deðil icraatle kök salýyorlardý.

Birileri tembelce gevezelik yapadursun, Salah ve ekibi, az konuþup çok iþ yapýyordu!

Hayalleri küresel bir að kurmaktý, uluslararasý bir tim... En baþta siyonistler olmak üzre þu yeryüzünün bütün teröristlerini dünya ülkelerinde takip edip, gafil anlarýnda yakalanmadan avlayacak bir adalet teþkilatý!

Bunun için yeraltýnda zulme sapmadan, zalim olmadan, asla bir masuma kýymadan, teröre bulaþmadan güçlenmesi gerekiyordu. Ýhlasý kaybetmeden yavaþ yavaþ, çoðala çoðala gerçek yiðitlerle...

Gönülden inanýyorlardý, inanmýþ adamlar, bir gün siyonist teröristlerin dahi uyku uyuyamamasýna neden olacaktý inþallah...

Dünyanýn en büyük katilleri olan nice baþkanlar çekinecekti katliamlara start vermeye, zira bu teþkilatýn kendisini asýp keseceði korkusuyla yaþayacaklardý.

Dünyada öldürme ve zulüm oranlarý düþtükçe düþecekti! Kötüler inlerine çekilecekti.

Müslüman ülkelerin güçlenmesini bekleyip durmak ne gülünç hayal, güçlense bile bu batýl sistemlerle ancak birbirine girer, yine böyle iþe yaramaz!

Dünyaya mümin cesurlardan, Salahaddinlerden oluþacak böyle zalime acýmasýz bir teþkilat lazýmdý, cihadý küresele devasa bir ölüm timiyle yaymak!

Öyle ki bu müminlerin keskin adaletini gören halklar, oluk oluk hakikati araþtýracak, belki de o muhteþem gerçeðe akacaktý.

Salahaddin ve yýlmaz dostlarý, bu muhteþem hayali gerçekleþtirebilecek miydi? Cesur Kardeþler teþkilatý kurulabilecek miydi?

Salahaddin 2 - Bilal Yavuz
Salah ve ekibi bir yandan zalime Hamza, Ömer, Ali olurken bir yandan filizlenip kök salýyordu.

Ekibin bir kýsmý ticari hamlelerle lojistik ve ekipman saðlýyordu. Uluslararasý bankalarda, farklý ülkelerde alýnmýþ bazý arazilerib mahzenlerinde biriktirip, namussuz bir darbe ekibinin operasyon yapmasýnýn da önüne geçiliyordu.

Tam 7 yýl bu þiar üzre büyüdüler. Medyada da söz sahibi oldular. Sosyal medyada da bir ekip sürekli çalýþmalar yapýyordu. Ümmetin bazý alimleri milleti sürekli uyarmaktan kendilerini unutmuþlardý.

Bu ekipler sürekli nasihat eden önderleri hakikate davet için kuruluydu. Bunlar söylediklerini yaþayýp ellerini taþýn altýnda koysa bambaþka bir boyuta geçilecekti zira.

Ey sözde alimler siz neden öðütleyip durduðunuz cihad için bir þey yapmadýnýz? Elinizin altý cevher kaynýyordu. Neden mesela Kassam Tugaylarýna maddi ve manevi ve insani destekler saðlamadýnýz?

Müminleri neden icraate çaðýrmadýnýz? Boykotlarýn ülkesel bazda olmasý için devrin baþkanlarýna, partilerine neden baský kurmadýnýz? Neden baþta olup susanlara Allah için susma, sinme, durma demediniz!

Küçük olsun benim olsun diyen nice sözde alim sözde þeyh müsveddeleri de ümmet ihanet etmiþ, sapýk ve sapkýn bidatlerle gençleri, dinçleri uyuþturmuþ, yoldan çýkarmýþtý.

Ýslamcýlýðý maske edinen ýrkçý korkaklarsa Filistin güllerine iftiralar atýp alçakça ve münafýkça söylemlerle siyonitlerden olmuþtu.

Bazý cahillerse siyonitlere katliam sonrasý kahve keyfi, hamburger keyfi yaptýrmak isteyen zalim tüccarlara kurþun parasý kazandýrmaya devam ediyordu.

Acýmasýzdý Salah ve ekibi evet! Ama kime? Canavar bebek katillerine! Bebek katillerini destekleyen canavar dünya ülkelerine! Bu dünyanýn en katil en zalim mahluklarýna acýmamak, insanlýða merhamet, mazluma merhamet demekti.

Sene 2040! 3 milyar müslüman var ama biz þuan güçsüzüz diyor menfaate dalanlar. Gazze ve Batý Þeria bize göstere göstere mahvedilmiþ. Artýk siyonistanda sadece siyonistler kalmýþ. Korkak müslüman ülkeler bunu sadece izlemiþ, bazý bayram günlerinde utanmadan biz þöyle böyle güçlüyüz yalanlarý ile kendini avutmuþ durmuþ...

Yeryüzünde sadece iki mücahid ekip kalmýþ! Bir Kassam! Ýki Salah! Salahaddin 40 yaþýnda. Ekibinde binlerce mücahid... Siyonist askerleri, siyonist destekçileri takipteler... Dünyanýn farklý ülkelerinde seyahatte, tatilde, pislik zevklere daldýklarý anlarda gördükleri son yüz Salah ve ekibinin yüzü oluyordu. Cihad çok gizli yürütüldüðü için dünya ne olduðunu anlayamýyordu.

Siyonistler inlerinden çýkamaz hale gelmiþti. Artýk açýktan destek veren de yoktu. Ama ajanlar sayesinde gizliden destek verenler de avlanýyordu. Teþkilat, siyonistan dýþýnda canavarlara dünyada nefes aldýrmýyordu. Siyonistana ise daha geliþmiþ teknoloji ile tugaylar kök söktürüyordu. Siyonistan yer altý delik deþikti.

Ýsrail terör örgütü mazlumlara 1000 atom bombasý hacminde zarar vermiþ, bebeklere kadar katletmiþ ama dünya ülkeleri 1 Hiroþima kadar önemsememiþ. Ýslamsýz ülkelerin ne kadar vahþi olduðu ayan olmuþ... Adaletsiz dünyada adaleti sadece Tugaylar ve Teþkilat saðlýyordu. Yeryüzünde bir cesur onlar kalmýþtý. Müslüman ülkelerin ordularý korkaklýkta birbiriyle yarýþýyordu.

Siyonitler siyonistana sevinemez hale gelmiþti. Gece uyuyamýyorlardý. Her gün ölüyorlardý hem korkuyla hem muhteþem suikastlerle, nokta atýþlarýyla! Böyle giderse çok güçlenip bizi bombalara boðacaklar diyorlardý.

Kendileriyle karýþtýrýyorlardý. Oysa müminler býrak bebeði yaþlýlarýna dahi zulmetmedi. Almanya ve Polonya gibi soykýrýma uðradýklarý þehirlerden geldiler siyonistler, Filistililer merhamet edip evlerine kadar aldý ve baktý onlara. Sonra terör örgütü olup o evler bizim deyip Filistinlileri þehid ettiler. Kucak açanlarý sýrtýndan hançerlediler. Ve onlara Soykýrým yapanlardan 1000 kat daha vahþi þekilde soykýrým yaptý zalim kalleþ yahudiler...

Allah ve melekler ve peygamberler ve müminlerin laneti siyonistlerin üzerine...
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.