MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SEN BENİM HER ŞEYİMSİN
savaş altuğ

SEN BENİM HER ŞEYİMSİN


SEN BENÝM HER ÞEYÝMSÝN...
AÞKIMSIN...
Bunun ötesi yok bunu açýklayacak baþka bir kavramda yok... BÝRTANEMSÝN!
Hep senin gibi bir sevdiðim olsun diye dua ederdim. Senden baþkasý olmadý anladým ki senden bir tane… CANIMSIN. Evet, sen canýmýn caný, kanýmýn kaný, yüreðimin yüreði, nefesimin nefesisin. ÇAREMSÝN... Her derdimi bir þekilde seninle çözüyorum. Senin sevgin bana güç katýyor.
DÜNYAMSIN. Mutluluðum hüznüm tebessümüm acým hepsini her þeyi sende yaþýyorum sen minicik ama kocaman?
Dünyamsýn benim. EÞSÝZSÝN! Sen teksin iþte. TEKTANEMSÝN BENÝM. Eþsizsin varlýðýnla ruhunla bakýþýnla gülüþünle dokunuþunla bir tanesin.
FIRTINAM... Hayatýma girdiðin ilk zamanlarda sevdan baþýmý öylesine döndürdü ki fýrtýnam oldun. Beni oradan oraya sürükleyip sersemlettin.
GELECEÐÝM... Artýk sen varsýn sen geleceðimsin. IÞIÐIM.Seni ilk tanýdýðýmda dipsiz bir kuyudaydým sanki kapkaranlýk soðuk bir kuyu SEN BENÝM IÞIÐIM OLDUN. HEMDE IÞIKLARIN EN GÜZELÝSÝN ÇÜNKÜ SADECE DOÐRU VE GÜZEL OLAN HERÞEYÝ AYDINLATTIN BANA SEVGÝN VE GÜVENÝNLE. ÝYÝKÝ VARSINIM.
Bir insana öyle kolayca iyi ki varsýn denilmez. Ya ben sana diyorum iyi ki varsýn iyi ki hayatýmdasýn hayatým. JOKERÝM.Hayat bazen kafa bulur ya bizimle ya da kafa bulduðunu zanneder iþte sen kaybettiðimi sandýðým o anlarda hep yanýmda oldun sayende yeniden kazandým. Jokerim oldun.
KALP ATIÞLARIM... Bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanlý en hýzlý en yavaþ ritmisin yaþamam için gereklisin.
LÝMANIM... Çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizde sýðýnacak bir liman bulamamýþtým o amansýz fýrtýnalarda AMA SEN ÇIKAGELDÝN LÝMANIM OLDUN SANA SIÐINDIM, MUCÝZEM. Ýnanýlmasý güç olaylardýr mucizeler ve gerçek ötesi varlýklar olur o mucizelerde. Ýþte týpký sen! Hayat bana senin gibi bir mucize sundu anladým ki ben özelim ki seni yolladý Allah bana.
NEFESÝM... Sen olmadan bu kalp atmýyor iþte. Atmayan bir kalp nasýl nefes saðlar? Varlýðýmsýn. OLMAZSA OLMAZIM.Her insanýn hayatýnda olmazsa olmazlarý vardýr. Kiminin içkisi kiminin kahvesi kimininse ufacýk oyuncaðý. Sende benim olmazsa olmazýmsýn.
ÖZLEMLERÝM… Özlediðim her þeyi sende buluyorum. Çocukluðumu, yaramazlýklarýmý, korkmadan aðlamayý.
PIRILTIM... Her zaman gözlerim parýldýyor diye. Ýþte bir tanem bu parýltýlarýn sebebi sensin. Ýyi olan güzel olan her þeyi varlýðýnla aydýnlatýyorsun.
ROTAM... Nereye gideceðimi bilmiyordum senden önce bir hedefim bir amacým yoktu ama sen rotam oldun ve artýk hayatý hedefledim. SEBEBÝM... Her þeyin bir sebebi var ya! Benim de þimdi mutlu olmamýn baþarýlý olmamýn gülmemin sebebi sensin. ÞANSIM... Hayattaki en büyük þansýmsýn seni hak ettiðim için þanslýyým. TILSIMIM... Sen sihirli bir deðnekle geldin sanki bana aþkýn sihrini öðlesine güzel yaþattýn öylesine döndürdün ki baþýmý týlsýmým oldun.
UÐURUM... Uður böceðim benim. Sen benim uðurumsun iþte yanýmda olmasan bile varlýðýn bana uður getiriyor. Senin varlýðýnla inandýðým deðerler uðruna savaþýp mücadele ediyorum ve korkmuyorum çünkü sen varsýn.
ÜMÝTLERIM... Beklentilerim hep senin üzerine kurulu hayattaki tek ve en büyük ümidimsin. UNUTMA! ÝNSANLAR ÜMÝT ETMEDEN YAÞAYAMAZLARMIÞ.
VAZGEÇÝLMEZÝM. YARDAN GEÇÝLMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GEÇEMEM bu yeter sanýrým. YAÞAMA HEVESÝM... Senin sevginle yeniden tutundum hayata o çok sevdiðim papatyalara bayýlarak yediðim çikolatalara yeniden gülerek baktým. Hevesle sevinçle yasamayý öðrendim.
ZAFERLERÝM…
ÝÞTE BU YA SENÝ ANLATAN EN ÖNEMLÝ KELÝME BU BELKÝDE.
SENDE KAZANDIM HERÞEYÝ, AÞKIMI, SEVGÝMÝ, GÜVENÝ, SAYGIYI, ÝNANCI, MUTLULUÐU, HÜZNÜ BILE;
KISACASI “HAYATI” SENLE SENDE KAZANDIM. SENÝ KAZANDIM VE
SEN EN BÜYÜK ZAFERÝMSÝN.
SAVAÞ ALTUÐ


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.