MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Ey Yar
serap hoca

Ey Yar



Inanmadigim ne, biliyor musun: sevgililer gününü anlami. Çünkü özüme girdigin günden beri bendeyken, nasil derim ki ’Seni bugün daha çok seviyorum.’diye. Seni sevmesen de sevecek kadar, seni görmesem de hissedecek kadar, seni kalbimi paramparça etsen de affedecek kadar seviyorum. Kendine iyi bak yüregim.






Ey yar! Kývranýp kaldý da yalnýzlýðýn boþluðunda ruhum, senin ellerin çýkardý beni...Öyle sevecen, öyle güzel okþadý ki sözlerin ruhumu, hasretim senmiþsin sanki bunca zamanýn bilinmezliðinde.

Ey yar! ...Gel seninle þu kanayan gülün güzelliðinde varalým aþk deryasýnýn engin yolculuðuna ve bakalým gözlerimizle gönüllerimize...Bulur muyuz dersin Aslý’dan Kerem’den yarým kalan aþkýn büyüsünü...

Ey yar! Öyle bir mekanda ki yüreðim...Ayaðýma dikenler battý, kollarýmý çalýlar çizdi, saçlarým daðýldý rüzgarýnla. Uzat ellerini...Tutayým. Vuslatýmýz, hasretimizin sonu olsun.

Ey yar! Evren bir giz...Çözemeyiz...Sen ve ben erenler misali bakarýz sonsuza da, aþkýn büyüsüne dalar gideriz. Dokunamadan ellerine, severim gözlerinden ruhunu. Gönlümü aldýn, gönlümü verdim. Bendesin...Bitmiþtir hasret.


SERAP HOCA
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.