MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SEVMEK...
Fikrim Derya

SEVMEK...



Öncelikle hepimÝZE Kocaman bir günaydýn... :)
Buraya yazdým ki daha çok bakýlsýn. :)
Hayatýmda iyi niyetim ve sabrým bana her zaman kaybettirmiþ olabilir. :)
Ama ben samimiyetimden vazgeçmeyeceðim ve doðru bildiklerimi söylemeye devam edeceðim...
Bana güvendiklerini inandýklarýný söyleyen herkes adýna... ;)
Bu kez gitmedim.Çünkü sizleri tanýdým.(Geçmiþte yaþadýklarýmýzýn þartlarýn bizi hayata karþý nefret dolu yapmasýna izin vermeyelim.)Bir dönem ben de denedim. :) Güzel deðil...Daha çok yalnýzlaþýyor insan....Benim bizlerden tüm istediðim birlik ve bütünlüðümüzün bozulmamasý...
(BÝZ) diyorum; ...
Neden mi?
Çünkü bu topraklarda yaþayan Acemi,Çerkezi,Türkü,Kürdü,Göçmeni vs...þunu iyi bilmeliyiz...Kendi bünyesindeki baþka ýrklara sahip çýkmayan zihniyetler (BÝZE) sahip çýkmaz!!! Bir evde iki kardeþ bile anlaþamýyor.Bu kadar farklý kültürün bir arada yaþadýðý bir ülkede illa ki hepimizin caný bir þeylere sýkýlacaktýr.Ama öz evlât olmak her zaman üvey evlât olmaktan iyidir!...Hepimiz artýk uyanalým.Ben de bizi tanýmaya çalýþtým...Bu bir süreçti...Lütfen ama lütfen ülkemizin kýymetini bilelim...Þucu bucu deðilim...Ülkesini seven bir insaným...Nefret nefret doðurur.Yapmayalým.O kadar küfre raðmen ki (nefret ederim) -ailemde de hiç duymadým-hala sabýrlýyým. :) Ülkemizi ve dinimizi...(BÝZÝ SEVÝYORUM..)
(Eklemek istiyorum; kendini bilen ve enayi de olmayan birisi olarak üzerime gelinmesi, izlenmek benim en tahammül edemeyeceðim þeylerden birisi...Devam etmez umarým!!!)
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.