MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Şair dostlar merhaba lütfen okuyun…
mehmet yıldırım

Şair dostlar merhaba lütfen okuyun…


Þair dostlar merhaba lütfen okuyun…


sevgili edebiyat defteri þairleri.
ben bu sitede henüz bir kaç ay oldu baþlayalý buradan þunu gördüm genelden rumuz kullanýyorlar ben bunu bir þair için doðru olmadýðýný düþünüyorum.
siz gerçek isminizden utanýyormusunuz yoksa kötü bir iþlemi uðraþýyorsunuz ?..
isminizi gizliyorsunuz bence her insanýn baþarmak isteyipde yapamadýðýný yapýyorsunuz þiir yazýyorsunuz sizler bence seçkin insanlarsýnýz kendinizi tanýtmak için böyle sanal ortamlar bir fýrsattýr diye düþünüyorum gelecekten kim bilir aramýzda da edebiyat dünyamýza ýþýk tutacak birleri çýkmayacaðýný kim söyleye bilir bana.
bu nedenle sizlere önerim herkes gerçek ismini yazarsa insanlar bir birini daha iyi tanýya caðýný saðlýklý dostluklar ve arkadaþlýklar olacaðýný düþünüyorum .
örneðin baþka sitelerden öyle dostluklar kurduk ki bu gün birbirimizle ailece görüþüyoruz ve kendi alanlarýmýzda bir birimize destek saðlamaya çalýþýyoruz .
bu siteden de neden olmasýn belki de daha fazlasý vardýr ama gerçek isimlerimizle bir birimizi tanýrsak daha saðlýklý olmaðýný düþünüyorum .
ve bir diðer hususta bir birinize mesaj gönderme yerine bir birimizin þiirlerine yorum yazýn yorum bir anlamdan destektir þiir yazmaya teþviktir daha güzelini iyisini yazmak için yönlendirmektir bu bütünlüðü saðlarsak çok güzel ortamlar oluþacaðýna eminim..
bu aileden bulunan herkese saygý ve sevgilerimi sunuyorum .hoþça kalýn güzel yürekli insanlar...

Mehmet yýldýrým

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.