MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Zaman Tüneli ( Sahibini arayan mektuplar 3)
KESKİNER KESKİN

Zaman Tüneli ( Sahibini arayan mektuplar 3)


Zaman Tüneli
( Sahibini arayan mektuplar 3)

Ben sana "geç kaldýn" desem, bekler miydim hiç?
Bin yýl sonra geldin de, sana "neredesin" diye sordum mu hiç? Kader bu, sana hiç sözüm sitemim yok. Bizimkisi sadece zaman tünelinde bir sevda ki, duracak istasyon yok. Bir anlýkta olsa seni gördüm ya, sarmaþ dolaþ olmasak da, gözlerim gözlerine deðdi ya. Boþa geçen bin yýl senle doldu...

Uzaklardasýn biliyorum, ne sordum seni, ne bir haber bekliyorum. Fakat bir bilsen ben ne haldeyim; iðne buldum seni iþliyor, kalem buldum seni yazýyorum.Yazdýðým mektuplarý postaya vermedim. Aklýmdan her gün sen geçtin, sana dur demedim, sana söylemediðim sözler vardý, hiç kimseye de söylemedim. Bir gün yine o bakýþlarda buluþacaðýz biliyorum, çünkü en son o bakýþlarda durmuþtu kalplerimiz.Hani hatýrlarsan "Ne oluyor" diye sýçramýþtýk ikimiz.

Artýk eskisi kadar üzülmüyorum. Biliyorum ki, tünelin bir ucunda ben bir ucunda sen varsýn. Zaman denen illet kavramýný yitirdi artýk.Seni özlemenin adýný deðiþtirdim, hasret nedir bilmiyorum .Hüsran olmadým ki hüzünleri tanýyayým Kavuþmamýþ bedenlerin ayrýlýðý olmaz. Dokunmadan seven sarýlmayý özlemez. Hayalin yastýk yaptým, gözlerinin renginde yatýyorum. O kahvesi gözlerinden cennetdeki bize bakýyorum.Sen yoksun yanýmda ama, sen çoksun gibi mutluluðu içimde yaþýyorum.


Seni sevdim, korku bilmedim. Çünkü sen bana korkuyu öðretmedin.Zaten bildiðim her þeyi de senden öðrendim.Þimdi ne varsa aklýmda ve kalbimde , seninle birlikte yaþýyor bu bedende.
Bazen bir gariplik hissediyordum "Ya ben sende kaldým, ya sen bende kaldýn" diyordum. Ama þimdi, gözlerim açýk oldukça ikimizi görüyorum.Onlar senden ve benden baðýmsýz öyle mutlular ki. Bak sen de gör, el ele tutuþmuþlar kýrlarda papatya topluyorlar.

Yaþýyoruz be gülüm.
En azýndan gönlümüzde yaþatýyoruz ya bu sevdayý
Bu da yetiyor gülüm.
Ýlle de koynuna alýp sarmak mý lazým.
O’da hayal kalsýn.
Biz aþký sevdayý biliriz
Sarýlýp sevmesini de
Okþayýp öpmesini de
Zamansýzlýðýn çaresi bizde deðil.
Bizde deðil be gülüm.
Bu tünelin çýkýþý bizde deðil...

Keskiner Keskin (Sefer Keskin)



Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.