MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

UNUTACAK KADAR MARİFETLİ DEĞİLİZ
arzuarzuca

UNUTACAK KADAR MARİFETLİ DEĞİLİZ



UNUTACAK KADAR MARÝFETLÝ DEGÝLÝZ..!!!
Unutabilmek için yaþananlarý reddetmek gerekir...Bir þarkýda,bir þiirde, aðaç yapraklarýnýn hýþýrtýsýnda, güneþ çýkýnca toprak kokusunda, ayaðýn taþa takýldýgýnda,denize taþ fýrlattýðýnda aklýna gelir,unutamazsýn yaþadýklarýný .....!!!

Taze ekmek kokusu yayýlýrken fýrýndan,viþne reçeli dudaklarýndan akarken,kýrmýzý kaþkolu boynuna sarýp,sokakta insanlara bakarken,kömür karasý içerisinde geçen fakirlik günlerinin yansýmalarýný baþka hayatlarda görürken unutamazsýn yaþadýklarýný....!!!!

Seni seviyorumlar kandýramaz seni,caným cicimler etkilemez hele hiç seni...sen baþka mekanlarda,baþka hallerde ,baþka gölgelerde ,baþka akislerde hissederken herþeyi,unutamazsýn yaþadýklarýný....!!!

Yaðan ilk kar tanesinde,sinirli bulutun aðlamasýndaki yaðmurlu günlerde,
rüzgarýn sýkýntýdan patlayýp,gürlemesinde ,güneþin sebepsiz gülümsemelerinde unutmak istesende,hiçte unutamazsýn yaþadýklarýný...!!!

Saðýr bir dünyada,kemanýn tellerinden süzülen ruhunu derinlerinde dans ettirirken,resim sergisinde bir süliete dalarken,yedigin bir lokma bogazýnda kalýrken,
pijamalarýn ile bacaklarýna sarýlýrken battaniyeye hiç unutamazsýn yaþadýklarýný.....
Unutulma korkunu bir kenara koy,asýl zor olan unutmak ...ve sen insanoðlu,demem o ki unutacak kadar marifetli degilsin....ARZU GÜNAL.
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.