MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

MÜZİĞİMİ KISMAYIN
DURAN AKBULAK

MÜZİĞİMİ KISMAYIN


Müziðimi kýsmayýn bir sokak lambasý gibi gece olunca kaç kiþiye mesken olduðumu ben bile bilmiyorum.
Gece kaç kiþi yüzünü benimle aydýnlatýr kaç kiþinin acýlarýna ortak olmuþumdur. Hatýrlamýyorum ama sabah,sabah olunca bir yabancý gibi kaç kiþi tanýmadan beni geçmiþtir.
Müziðimi kýsmayýn bu aralar dünya çýðlýk çýðlýk ben saðýr olmuþum dünyaya ses yok,çýðlýk Yok evet o artýk yok....
Ýsrafil’in Sur’u üflemesi gibi geri alýnmayacak tövbe gibi
Bir de yorgunluk var efendim yorgunluðundan bahsediyorum sanýrým artýk evrensel olduðu düþünüyorum. Azizim kahvem yarým,az þekerli birazda köpüklü olsun buhari tüterken bana geçmiþin en güzel günlerinin yanýþýný hatýrlatsýn
yaþadýklarým bana yetmiyor.
Bir de ne diyordu yazar ben bir kadýnýn nasýl sevileceðini Bilmiyorum ya da bir kýzýn dudaklarý nasýl öpüldüðünü sadece konuþmaya çalýþýrken renk deðiþtiren bir insan tanýrým ve yanýnda da sakarlýklarý Bir de bir çocuk gibi kýþýn ýslak ayakla kaldý ona yetiþmeye çalýþýrken bakmýþlýðýmýz olmuþtur.buðulu bir cama elveda yazýp gitmelerimiz meþhurdur.
ve her þey ayný ama ben ben çok farklýyým kaçýyorum güzel olan ne varsa acý diyorum efendim bir insana mutlulukVerir mi ?
aþk bile zamaný durduramýyor her þey ayný ama ben,ben farklýyým bir kütükte ne kadar aðaç olma eðilimi varsa bende de o kadar aþýk olma ilgimi vardýr
Kahve de son bir yudum alýrken beyninde bu düþünceler geçiyordu....
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.