MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

terk edilmeden birkaç gün önce
doğan şahin

terk edilmeden birkaç gün önce


bazen sana hislerimi istediðim gibi ifade edemediðim zamanlar oluyor,yýllardýr içimde biriktirdiðim ve bir türlü kullanmaya kullanmama fýrsat verilmeyen yoðun bir sevgi birikiminin eseri bu.oyle bir seviyorum ki seni hani gördüðümde çocukluðuma gidiyorum 5 yaþýnda oluyorum öyle saf öyle temiz.ben seni farklý seviyorum ben seninle öðreniyorum sevmeyi,sahiplenmeyi sahiplenilmeyi. yýllarýn verdiði yorgunluðu mutsuzluðu umutsuzluðu hepsini sende yok ediyorum.sen benim herþey bitti derken hiç baþlamamýþ olan mutlu yanimsýn,sen lambadan çýkan cinin bana sormadan önüme sunduðu tek dilek hakkisin. sen yaradanin bana "buraya kadar sana bukadar mutsuzluk yeter artýk mutluluk zamaný "dediði doða olayýsin. Sen benim bakmaktan sýkýlmadýðým,bakamadigimda duymadýðýmda huzursuz olduðum güç kaynaðýmsýn. belki bunlar sana abartýlý,kenarý süslenmiþ süslenirken becerilememis sýradan birkaç harf topluluðu olarak gelebilir.Ama þunu bilki yazmaya çalýþtýklarým sevmeye çalýþtýklarýmin yanýnda anlamsýz kalýr. Sen birde benim gözümden senin nasýl sevildiðini görsen "caný cehenneme bütün mutsuzluklarýn olumsuzluklarýn dünyanýn en özel birkaç insanýndan biriyim"dersin.Bu aslýnda sana yýllar öncesinden gönderilmiþ bir mektup.Icerisinde hasret,sevgi ,özlem barýndýran,sað üst köþesinde eski bir aþk pulu,sol orta kýsmýnda  ---HAYAT ARKADAÞIMA-- yazýlý bir zarfýn içinden çýkan geç kalýnmýþ ama hiç eksilmemis bir aþkýn,sevdanýn imla hatalarýyla dolu ifade biçimi. Þu son sigaramý yakarken sana söylemek istediðim birkaç þey daha var.Aslinda ne yalan söyleyeyim sigara stoðu yapýp günler boyu söylemek istediðim þeyler de var ama ne ciðer dayanýr nede okumaya göz. Küçükken hep kandýrmýþlardi bizi Gökkuþaðýnin bittiði yerde hazine olduðuna dair ve hiçbirimiz hiçbir zaman o mesafeyi göze alýp cesaret edip gidememistik o yolu.Sana da o cesaretsizlikle geldim aslýnda,kafamda milyonlarca soru iþaretleriyle,acabalarla.
?Adam gibi sevebilirmiyim.
?Diyelim ki adam gibi sevdim peki hiç býrakýlmayacak kadar sevebilirmiyim sevilebilirmiyim
?Diyelim ki hiç býrakýlmayacak kadar sevdim sevildim,peki ömür boyu sadýk kalýp sadýk kalinabilirmiyim.
?Tamam ömür boyu sadýk kalýp sadýk kalýndim,peki onun için ölümü göze alýp onun için yaþayabilirmiyim.
Evet fýstýðým Gökkuþaðýnin peþinden cesaret edip gidemedim  belki,ama sana tüm cesaretimle geliyorum.Ben sana koþuyorum,ben seni seviyorum,severken özlüyor,özlerken umutlaniyor,umutlanirken nefes alýyor,nefes alýrken yaþýyorum. Eksiklerim olabilir severken.kimi zaman abarttigim kimi zaman karýþtýrdýðým zamanlarda olabilir. Aþk hayatý birlikte öðrenmenin en doðal halidir ve ben tüm dogalligimla yanýndayým sevdiðim. Sen bu gece hasta nöbeti tutarken bende sevda  nobetindeyim.Ben sana bir el uzattým sen o eli Tuttun,ben o elimi tutan parmaklarý sýmsýký sarmak için mücadele ediyorum vede edeceðim. Sen benimsin bugün yarýn ve son nefesime kadar.Sen yaradanin cizdigi kader cizgimdeki mutsuzluklarýn bittiði son virajsin. Elimi tut kalbinin üzerine götür eðer bir gram namussuzluk bir gram menfaat hissedersen hiçbirsey demeden sessizce git.Seni seviyorum bitanem
Bir annenin evladýný
Bir evladýn anneyi sevdiði gibi
saf seviyorum merhametli duygu yüklü çýkarsýz menfaatsiz seviyorum.Iyi ki buldum seni.Benimsin ve hep benim olacaksýn. Gözlerinden öperim sevdiðim.

Benli Gecelerin Olsun sevdiðim.
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.