Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. M. Kemal ATATÜRK [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Ekonomi

Ekonomi isimli konu başlığında toplam 1419 kitap bulunuyor.
  Ekonomi kategorisindeki kitaplar

Ekonomi kategorisine ait alt kategoriler

Kolektif

Maliye Hesap Uzmanları Derneği

1- Gelir vergisi kanunu 2-Kurumlar Vergisi Kanunu 3-Vergi Usul Kanunu • Ticari kazanç • Yatırım indirimi • Zirai kazanç • Ücretler • Serbest meslek kazançları • Gayrimenkul sermaye iratları • Menkul sermaye iratları • Diğer kazanç ve iratlar • Gelir unsurlarının toplanması ve yıll..»»
Kolektif

Maliye Hesap Uzmanları Derneği

67 yıllık onurlu geçmişinde üst düzey kamusal denetim görevini başarıyla yerine getiren Hesap Uzmanları Kurulu mensuplarının oluşturduğu Maliye Hesap Uzmanları Derneği'nin en önemli ve değerli yapıtlarından olan Beyanname Düzenleme Kılavuzu, Hesap Uzmanları camiasının tarihsel mirası olduğu gibi, konusundaki ilk ve tek olma özelliği taşıyan öne..»»
Kolektif

Maliye Hesap Uzmanları Derneği

Her yıl güncelleneerek yayımlanan BDK'nın hazırlanması ile görevli komisyon aylarca süren çalışmalarını başta mükellefler olmak üzere vergi ile uğraşan ve bu alandaa güncel ve geleceğe dönük çalışmalar yapanların gereksinizmlerini karşılayacak husular üzerinde yoğunlaştırmışlardır. Görevli konisyonumuz mükelleflerin, verg..»»
İlham Süheyl Aygül

Optimist Yayın Dağıtım

"Her kitap okurun duygu ve düşünce dünyasında yarattığı yansımayla yaşar. Teslim olmayın! Asla vazgeçmeyin! Rotanızı kendiniz belirleyin ve geminize kendiniz kaptanlık edin! Kitabı bitirdiğimde aklımda kalan en önemli sesler bunlardı. Oysa son derece teknik ayrıntılara inen öğütler de var kitapta. CV yazmanın inceliklerinden başarılı bir CEO'nun kulağında küpe olması gereken altın kurallara kadar"..»»
Sarp Mogan

Okuyan Us Yayınları

br> Parıltılı üniversite diplomanız, her geçen sene daha da göz kamaştırıcı hale gelen CVniz, sizi her fırtınadan sağ çıkaracak hırslarınız ve ideallerinizle başarı merdivenlerini birer birer tırmanırken bir anda kanser olduğunuzu öğrenseniz ne yapardınız? "Ölümcül bir hastalığınız var. İyileşmek için tek seçenek olarak size önce radyoaktif maddeler yükleyip sonra da kurşunla kaplı bir kutunun iç..»»
Atıf Açıkgöz

Literatür Yayıncılık

Bu çalışmanın amacı, Ulusal Yenilik Sistemleri kavramının anlaşılmasını sağlamak, Ulusal Yenilik Sistemleri modelini ve unsurlarını irdelemek ve Türkiye'de Ulusal Yenilik Sistemleri'nin oluşturulabilmesi için gerekli yöntem ve kurumları belirlemeye yönelik öneriler sunmaktır. Ayrıca, Türkiye'de Ulusal Yenilik Sistemleri üzerine fazla araştırma yapılmamış olması, teknoloji üretimi amaçlı bir sistem..»»
Orhan Koçak

Ekin Kitabevi Yayınları

Bilgi teknolojileri ve etkilediği alanlar Bilgi teknolojilerinin iş yerine etkisi Bilgi Teknolojilerinin çalışanlara etkisi Bilgi teknolojilerinin emek piyasalarına etkisi Bilgi teknolilerinin sendikalar ve örgütlenmeye etkisi»»
Cevat Celep

Anı Yayıncılık

Bu kitapta, özellikle örgütlerin önemli kaynaklarından birisi olan bilgiyi elde etme, örgüt ortamında bilgiyi paylaşma kültürünü yaratma yolları incelenmektedir. Kitabın bu alanda bir boşluğu dolduracağı düşünülmektedir. Özellikle eğitim örgütlerimizde bilgi yönetimi anlayışının yerleşmesine yönelik çabalarda yararlanılabilecek bir kaynak niteliği taşımaktad»»
Oğuz Borat

Nobel Kitabevi

Eğer bir ekonomide belirli olan tek şey "belirsizlik" ise geri kalan tek rekabetçi güç bilgidir. Günümüzde ve gelecekte birçok problemin çözümünde bilginin gücü en önemli kaynak olarak görülmekte ve böyle kabul edilmektedir. Bilgi, insanların ve şirketlerin en güçlü ve en sad..»»
Menekşe Seden

Ezgi Kitabevi

Cabri-Geometri, matematik eğitimi için tasarlanıp geliştirilen, aktif öğrenme ve yapılandırmacılık ilkelerini izleyen bir dinamik geometri programıdır. Şekillerin tutulup hareket ettirilebildiği bu dinamik ortam, soyut matematik kavramları ekranda somutlaştırmakta ve böylece öğrencilerin problemlerin cevaplarını araştırmalarını, farklı çözüm yolları b..»»
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız