Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM
Yeni Şiir Ekle Şiirinizi eklemek için tıklayın.
• Anasayfa • Şiirler • Yeni Şiirler Sesli şiirler Sesli Şiirler Resimli şiirler Resimli Şiirler Bugün Eklenenler Bugün Eklenen Şiirler • Eleştirilen Şiirler • Etkili yorumlar • Seçki Şiirler • Son Eleştirilen Şiirler • Son Yayınlanan Şiirler • Yazılar • Makaleler • Öyküler • Denemeler • Söyleşiler • Mektuplar • Masallar • Anılar Bugün Eklenen Yazılar Bugün Eklenen Yazılar • Tüm Yazılar • Etkili Yorumlar • Hikayeler • Türkülerimizin Hikayeleri
• Edebiyat Defteri
• Yazım Türkçeleştirici • Türkçe Sözlük • Site Kuralları
Online Üyeler


İçerideki üyelerimizi görmek için üye olmanız gereklidir.

Üye olmak için tıklayın.

Online Üye:91







Yine uykusuz gecelerimden biri daha 

Yine uykusuz gecelerimden biri daha ! ve yine aklımda sen,tüm bedenimi kaplayan benliğim;Kalbimin minik bir serçenin kalbi gibi pır, pır attığı bir an.Öyle bir anki, aklımda, benliğimde, beynimi kemiren o duygu ve kalbime çöken bir histi bu, nedir diye sorma ne olur?

Bu yazdıklarımdan sonra belki bana hiç selam vermeyeceksin ve hatta alaycı bir tavırla gülümseyip geçeceksin. Vız gelir Arkadaşım.

Bir çılgın sel gibi akan duygularıma, pır,pır atan kalbime gem vuramıyorum.elimde değil inan ki seni düşünmemek elimde değil.hele birde her seferinde o mızrak yarası bırakan gözlerine bakıp,bakıp ta dipsiz kuyunun dibine düşecek yağmur damlalarının çıkaracağı sesi duymak için beklemek gibi.bu denli karmaşık duyguların içinde boğulmak; inan ki sonunda ölüm dahi olsa denizlerin en derinine hiç kimsenin ulaşamayacağım kadar uzak diyarlarda kaybolmak gibi, bana kızacağını bildiğim halde böyle bir cahilliği, aptallığı ve küstahlığı yaptım, ama elimde değil açıklamak zorundaydım yoksa çıldırırım.Sana olan duygularımın gizli kalmasını isterim.Eğer bana kızdıysan bir şekilde söylemeni istiyorum daha sonra ne karşına çıkarım nede sana ulaşmaya çalışırım, hani gökteki yıldızlara ulaşılamaz ya, sen de benim için gökteki bir yıldız gibisin hiç ulaşamayacağım. Ama şu kadarını söyleye bilirim ki “BENLİĞİMDEN SİLMEM MÜMKÜN DEĞİL” O beni ahirete kadar taşıyacağım bir yara misali ölene kadar devam edecek. Şundan hiç şüphen olmasın hayatta en yalnız kaldığın an bir yerde, bir zaman bu dünyada ve öbür dünyada seni hep düşünen ve seven birinin olduğunu hiçbir zaman unutma. Evet, evet söyleye bilirim artık” SENİ ÇOK SEVİYORUM “Arkadaşım! Duygularımda ne kadar sahici olduğum ve bir o kadarda samimi olduğum varlığım kadar gerçektir...

Bazen kendi kendime konuşuyorum neden karşı karşıya geldim diyorum hep kaçtım senle göz göze gelmekten korkuyorum...

İstersen benim gözümde seni sana anlatayım şimdi senin içinden beni nerden tanıyor bu aptal diye geçiyor,yazıyı ellerim yazıyor.akı beynim veriyor, seni de kalbim anlatacak.

Gerçi seni tanımlayacak kelime bulamıyorum, ama biraz olsun anlatmaya çalışayım en başta ve senin en sevdiğim yönün güler yüzlü olman.O kadar samimi ve o kadar tabii ki, çoğu bayan olduğundan farklı görünmek isterken sen kişiliğinden ötürü olsa gerek SICAK kanlı ve YUMUŞAK KALPLİSİN çok duygusalsın. Herhalde gülerken bir anda AĞLAYA bilirsin. Yanlış mı söylüyorum çok yardım seversin, insanları seviyorsun kişiliğin, karakterin ve benliğinle, kendine yakışır bir insan tablosu çıkarıyorsun ortaya ama tamamıyla seni anlatan bir insan tablosu işini seven ve hep başarıya doğru koşan mücadeleci zorluklardan yılmayan bir o kadarda yürekli bir insansın yeter mi? Bu kadar yağ çekmek yeter bir insan mutlu değilse hayattan zevk alamıyorsa; insan başkası için yaşar buda benim için kaçınılmaz bir gerçek diyebilirim. Neyse fazla açılmayalım yoksa boğuluruz, seni bilmem ama ben yüzmeyi çok iyi bilirim.

Bu yazdıklarımı sana nasıl ulaştırırım nasıl veririm bilmiyorum. Herhalde ben verirsem düşer bayılırım inşallah öyle bir durum olmaz. Hep dua ediyorum, ama sende bir insansın1ölüm yok ya bu satırları okumanın sonundan, hayatımda yaşadığım kötü anılardan biri der geçersin. Duygularımı anlatmak için neden böyle bir yol seçtin diye soracak olursan , duygularımı ve anlatmak istediğim bir şeyi hele,hele böyle bir konuysa hiçbir zaman konuşarak anlatamam beni anlamanı istemiyorum yalnızca bilmeni istedim o kadar .........of ,of inşallah bundan sonra beni gördüğün zaman kaçmazsın,merhabalar devam eder.bu yaptıklarımı unutur,beni affedersin.

H-O-Ş-Ç-A-K-A-L

Ellerimle gömdüm seni yüreğimin en derin yerine. Her toprak atışta parçalandı ellerim. Kan kırmızısı göz yaşlarım çaresiz ağıtlar yaktı ardından. Nasıl veririm hesabını;ellerime, gözlerime ,beni suçlu bulan aynadaki yüze?
Yoksulluklarımdan farklıydın, öylesine hiçtin.alabildiğine yalan doluyken dünya, gök yüzündeki tek mavimdin. En büyük gerçeklerimden farklıydın, ispatlayamadığım, yalanlayamadığım. Yinede vaz geçemediğim, yıkıldığım, eridiğimdin. Yüreğim göç etmiş kuşlardan sonra sefil, bir çare. Sen benim uğrunda feda edebildiğim başımdın. En iyi üstadım en iyi hocamdın; bana hayatı, acıyı, göz yaşını, temiz duaları, duyğuları, mutluluktan ağlamayı öğretendin.
Sen bende öylesine farklıydın ki ama öylesine bendin... geceler boyu vürgüllü cümleler kurduğum zaman ufkumda donup kalmış Güneşimdin. Hiç batmayacak terk etmeyecek... sigara dumanı kadar zehirli bir O kadarda tiryaki sevdamdın.Bir an seni dolu dizgin yaşamak bedeldi, ömrümün en güzel yıllarına. Esir olmuş bedenimle sana sahip olamadım affet;
Hani hep söylerim ya hayalin, baktığım ayna misali karşımda ben ise O aynanın sahibiyim; Bir gül tazeliğindeki dudakların bana seni sevmiyorum derken gözlerin viran olmuş yıkıntılardan kurtarılmayı bekleyen bebek misali ağlıyordu.
Bıraktığın eskiler yenilerin olmuştu.Zaman acımasız bir hortum, insanlar yenilmişliklerinin farkında olmayan komutanlar Fakat ;sen lütfetsen gözlerinden bir hale dayanmaz yine erir bedenim .
VE EN BÜYÜK İTİRAF
Ben ne seni; nede uğrunda yitirdiğim hiçbir şeyi hak etmemişim.

Seni benim kadar seven sana benim kadar hasret kalsın

Sana en güzel bestesini çalarken hayat, bir kırık kalemle karşındayım, son kez dileniyor değilim karşında
Çehreyi hakikati görmeye geldim,kanayan yaramı sarmaya geldim...

Dinle Bitanem!
Ben duygusallık denen o güzel nesnenin o güzel kavramını yalnızca seninle tatdım. Oysa bak simdi acılar sıcağında çatlayan dudaklarımı ıslatacak bir damla suya o kadar muhtacım ki bak sevgi akıtmak istiyor gözlerim yüreğine ben, Aşk denen nesnenin muptasıyım madem' ki bu zehri sen akittin içime, sen ve ben gel ölüm boşluğuna beraber gezelim. Sensiz güzelliklerden uzak çirkinliklere kucak kucağa yasamaktan öyle korkuyorum ki beni senden ayıran ne?

Eğer ki haza giden yol ölümden geçmeseydi, eğer ki insanin arzu ettiği her şey istediği gibi olsaydı yaşamanın ne anlamı olurdu...?
Söyle Bitanem !!



Bu Hikayeleri Okudunuz mu?


Ah! Çocuk
Aklımdasın
Ama Çocuğun Hasreti
Amerikalıların Kafatasının İçinde Ne Var
Anka Kuşu




Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.