ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Van Gogh'a ait olduğu tahmin ediliyor

Tokat'ta ele geçirilen tablonun ünlü ressam Vincent Van Gogh'un "Yetim Adamlar" serisine ait olup olmadığının belirlenmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen çalışma devam ediyor.

21.6.2016

Van Gogh'a ait olduğu tahmin ediliyor

Tokat’ta polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda ele geçirilen yağlı boya tablonun, Gogh’un "Yetim Adamlar" serisine ait olup olmadığının belirlenmesi amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığınca çalışma yapılıyor.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl iki kişinin tarihi eser satma hazırlığında olduğu bilgisi üzerine polisin yaptığı operasyonda ele geçirilen yağlı boya tablonun, Tokat Müzesi’nde koruma altında bulunduğunu söyledi.

Eserin ünlü ressama ait olmasını arzu ettiklerini dile getiren Akyüz, "Eğer bu tablo gerçek ise bu zamana kadar eseri müzemizde saklamamız bile önemli. Bakanlığımız titiz bir çalışma yapıyor. Yapılacak çalışma ile tablonun ünlü ressam Gogh’un ’Yetim Adamlar’ serisine ait olup olmadığı belirlenecek. Bu çalışma ne zaman biter, kesin bir şey söyleyemeyiz." ifadesini kullandı.

Yorumlar
"Van Gogh'a ait olduğu tahmin ediliyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Van Gogh'a ait olduğu tahmin ediliyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.