ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bir kitap yazdı köşeyi döndü

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın kendisini bir oyuncuyla aldattığını öğrenince Elysee Sarayı'ndan ayrılan Valerie Trierweiler, yaşadıklarını anlattığı "O An İçin Teşekkürler" adlı kitaptan 1.7 milyon euro kazandı.

26.11.2014

Bir kitap yazdı köşeyi döndü

Fransa’da Cumhurbaşkanı François Hollande’ın olaylı bir şekilde ayrıldığı eski hayat arkadaşı gazeteci Valerie Trierweiler tarafından kaleme alınan kitap, satış rekorları kırıyor. "O An İçin Teşekkürler" adlı kitabın editörü Laurent Beccaria, Europe 1 radyosuna verdiği röportajda; Trierweiler’in sadece Fransa’da değil, dünya basınında şok etkisi yaratan kitabı sayesinde 1.3 ila 1.7 milyon euro tutarında para kazandığını söyledi. Zira kitap Fransa’da eylülde en çok satan eserler arasında yer alıyor. Beccaria ayrıca Trierweiler’in kitapta Hollande’ın fakirler için "dişsizler" ifadesini kullandığına yer verdiği bölümde büyük şoka uğradığını da şu sözlerle ifade ediyor: "Daha önce, ifşa edilen inançlar ve özel hayatta düşünülenler arasında bu kadar fark olduğunu düşünmezdim. Trierweiler’e bu konuda emin olup olmadığını defalarca sordum. ’Evet’ dedi. Hollande’ın bunu bir kere söylemiş olabileceğini düşündüm. Ancak bir kere değil birçok kez söylenmiş" diye konuştu. Beccaria kitaptan hiçbir bölümü çıkarmadığını, Trierweiler’in yazdıklarının olduğu gibi yayımlandığını belirtti. Beccaria röportajında kitabın yazarından Elysee Sarayı’nda yaşananlar hakkında bölümleri geliştirmesini ve Hollande’ın psikolojik bir analizini yapmasını istediğini de sözlerine ekledi.


Kaynak:
http://www.sabah.com.tr/dunya/2014/11/21/bir-kitap-yazdi-koseyi-dondu


Yorumlar
"Bir kitap yazdı köşeyi döndü" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bir kitap yazdı köşeyi döndü ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.