ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İstanbul'da bir ilk

Güçlü sesi ve başarılı sahne performansıyla gönüllerde taht kuran Nilüfer, farklı kültür...

12.11.2014

İstanbul'da bir ilk

Güçlü sesi ve başarılı sahne performansıyla gönüllerde taht kuran Nilüfer, farklı kültür ve etnik kimlikleri müziğiyle harmanlayan Kardeş Türküler ve Cem Mansur yönetiminde Türkiye’nin tüm konservatuarlarından seçilen gençlerin oluşturduğu Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası (TUGFO), Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından düzenlenen “Gönüllü Sahne” Konseri için 2 Aralık 2014 Salı günü bir araya geliyor!

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından "Dünya Gönüllüler Günü" dolayısıyla müziğin farklı tarzlarını buluşturacak "Gönüllü Sahne" 2 Aralık 2014 Salı günü Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Nilüfer ile Kardeş Türküler’in ilk kez aynı sahneyi paylaşacağı konser Türkiye’nin farklı bölgelerinden 80 gencin bir araya geldiği ve Cem Mansur’un orkestra şefliğini yapacağı TUGFO ile birlikte bir müzik şölenine dönüşecek.

Konserden elde edilen gelir, gençlerin Toplum Gönüllüsü olmaları için verilen çeşitli temalardaki akran eğitimlerini ve Toplum Gönüllüsü gençler tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projelerini desteklemek amacıyla kullanılacak.

2002 yılından bu yana gençlerin gönüllülüğüyle Türkiye’de barış kültürüne katkıda bulunan Toplum Gönüllüleri Vakfı, "Gönüllü Sahne" konseriyle hem "Dünya Gönüllüler Gününe" hem de "Gençlerin Gönüllülüğüne" dikkat çekiyor.

Güzel bir amaca hizmet eden böyle bir organizasyonu gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten TOG Genel Müdürü Evren Ergeç; gecede sahne alan sanatçılara ve organizasyon sponsoru BGST Organizasyon, konaklama sponsoru Elite World Hotels, medya sponsoru KralFM ve KralPop Radyo, mekan sponsoru Volkswagen Arena olmak üzere gecenin sponsorlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Toplum Gönüllüleri Vakfı, 29 Aralık 2002 tarihinde "toplumsal barış, dayanışma ve değişim" vizyonuyla kuruldu. 1985 yılında Birleşmiş Milletler Genel Meclisi 5 Aralık gününü "Dünya Gönüllüler Günü" olarak kutlamaya karar verdi. Dünyanın birçok yerinde kutlanan bu özel gün, gönüllü çalışmaların faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı artırmak amacıyla kutlanıyor. "Gönüllü Sahne" konseri de bu iki önemli tarihi vurgulamak için Aralık ayında düzenleniyor.

Kaynak : sabah.com.tr

Yorumlar
"İstanbul'da bir ilk" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

İstanbul'da bir ilk ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.