ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
kempol

kempol

12.3.2018 01:03:15

______________ören okur; "Nas ve İhlas!"
Duruşa bakın ne klas…
Bir de selam alışına;
Mest eder herkesi Atlas…

Atlas öyle yangın bakar!
Bakışı gönüller yakar…
Uslu, uslu gelişine
Kanma, yeri göğü yıkar…

Onun duruşu bambaşka,
Senatör olsa ah keşke…
Bakılınca bilişine;
Varacak o, “Beyaz köşke!”

Antalya-2018/03

Halil Şakir Taşçıoğlu
_________________________________________________

Sizin gibi değerli bir şair, aydın ve Cumhuriyet sevdalısı çağdaş insan bir Büyük babaya sahip oldukları için çok şanslı PERA ve ATLAS torunlar. Allah size, sevenlerine bağışlasın, kem göz ve nazarlardan saklasın. Sağlık ve mutluluk içinde büyüsünler, ebeveynlerine ve toplumlarına sizin aydınlığınızda ve meşrebinizde yararlı başarılı insanlar olsunlar. Bu gün 5. yaş günlerini kutladığım Kendi ikiz kız torunlarım kadar sevdim, duacı oldum Pera ve ATLAS için de. Dedeleri onlara bu harikulade güzel ve anlamlı şiiriniz le belki de, yaşamlarının en güzel armağanını vermiş.
Nice daha uzun yıllar mutluluk ve esenlikle beraber yaşam sürmeniz dileklerinle, sevgili torunlarımızın doğum günlerini kutlar, size de sonsuz tebrik ve taktirlerimi sunarım, değerli dost Halil Şakir bey kardeşim.

Kemal Polat

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.