ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Gülsen Tunçkal

Gülsen Tunçkal

24.8.2016 15:55:07

Keşke size uzun uzadıya bir yorum yapa bilseydim üstadım, nedeni göz rahatsızlığım..

Gelelim, sevgili kız arkadaşlarınıza..
Kim kimi ne kadar sever o sizin bileceğiniz elbette, demek istediğim bu şiirde her şey doğru mu, ve yahut tam tersi mi?
Amacım sizi asla ve kata eleştirmek değil, burada, naçizane tecrübe konuşuyor ;) Bundan yıllar, yıllar önce yani gençliğimde bir sevgilim olmuştu, tam 3 Yıl konuştuk, evlenmemize babaannesi engel oldu vs vs.. Sonuç hüsran, ayrılık, tabi olarak adı da kader!! Bir başkasıyla görücü usulü evlenip Avrupa'ya yerleştim, unuttum mu? Tabi ki HAYIR... O bende yükseklerde bir yerde tabu olarak kaldı.. Neden mi yazdım? Gençlerimiz okuyup-ta feyz alsın diye..
Haklı olduğu yerler yok mu şiirinizde, tabi var, simdi ki aşklar saman alevi, hele buluşup bir de yatak faslı gündemi işgal etmiyor mu?? İşte bu canımı fazlasıyla sıkan, oysa bizim zamanımız öyle değildi, el ele tutuşmanın keyfi bir başka oluyordu, bunca yazılan şiirimde O Sevgilinin Parmağı var desem!!! Yani nasıl sevmişsem :((

Samimiyetinize sığınarak yazdım, yoksa 41 yıllık sevgiliyi burada iki satıra sığdırmam olası değil di üstadım..

Dilerim gönlünüzün sultanını bulursunuz, hemde size layık olacak şeklinde, sevgiler saygılar ;))



Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.