ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
rıfati

rıfati

17.1.2008 14:10:47

Sevgili usta şair
Benim köy akşamları adlı denememe yapmış olduğunuz yorum için teşekkürler. Bu şirinizi okuyunca hakikaten köyü size bırakmam gerektiği gibi kenti de size bırakmam gerektiğini düşünüyorum. Ne düşünmesi bıraktım bile. Ancak şunu da ifade etmeliyim acaba benim Mersin için karaladığım bir kaç satırı görüp de mi bu yorumu yazdınız? Yoksa bu kadarda bir tesadüfi çakışma olurmu? Bilmiyorum ama sizin dediğinizi zaten yapmaya çalışmışım . lutfedip okursanız benim için ciddi manada değerli olan yorum ve katkılarınızı beklerim. Ben şehirde doğup büyüyen birisiyim. Köy hayatını ise öğretmenliğe başladığım 1979 yılında Hatay ilinin bir köy ortaoukulunda görüp yaşama fırsatım oldu. Güzel bir köydü . Bizim doğu anadolu köylerine benzemiyordu. Nar incir zeytin bahçeleri içinde çok şirin bir yerdi Asi ırmağı kenarındaydı. Şiir denebiliyor ise Köy Akşamları şiirimin konusu işte o köydür. Yoksa nerde Van ın 6,7 ay kardan geçit vermez yolları olan köyleri...Tabiiki onlarda ayrı bir güzeldir. Siz ise şiirnizde bana göre o kadar güzel ve yalın bir anlatımla dile getirmişsinizki ne diyebilirim? Mükemmel...O nedenle köyü de kenti de size bıraktım ve dağları yazmaya karar vermiştim ki bir baktım o da sizde var. vaz geçtim. Bana yazacak bir şey kalmıyor . Şu şair çıraklığına paydos mu demeliyim ne?
Selam sevgi ve saygılar.

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.