ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
sürgünsürgün

sürgünsürgün

14.11.2007 15:35:05

Yıkılmadım ayaktayım, dertlerimle başbaşayım formunda , arabeskin dbini bulmuşsunuz adına da şiir demişsiniz.Olmamış..

Ne sevdalar yetiştirdi bu yürek; diyorsunuz ( Sevda , yürkte yetişen bir bitki değildir, sevda yaşanır, hissedilir, sevdaya düşülür ama yürekte çimde buğday yetiştirmek gibi , fermantasyonla sevda üretimi olmaz...)


Ne ayrılıklara sal oldu.(Yani yüreğiniz giden sevgiliye ulaşım hizmeti de ni veriyor anlamadaım. Sevdanın sal olması nedir? Sevdiğiniz giderken yüreğiniz onu gideceği yere kadar bırakıp geri mi dönüyor?)

Yenik girdiği savaşlardan galip çıktı..(Savaşa yenik girilmez: savaşa girersiniz; yenilir ya da yenersiniz...Yenik savaşa girmek ucube bir tabir, olmamış...)

İşte bu kez de kimseye bırakmadı;
Tek başına kendi kalktı!(İşte bu kısım tam Mahsun Kırmızıgül tadında olmuş...Yani sevdada yenilenleri ayağa kaldıran bir hizmet sektörü filan mı var...tabi ki kötü bir sevda tecrübesinden sonra herkes kendi başına düzelecek ya da düzelemeyecek ..Devletin veya Özel Sektör ün katkısıyla düzelenler mi var sizden başka )


Şiir Bilgi

LeyL

LeyL

Kaç Kez


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.