ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
EMİNE SEVİNÇ ÖKSÜZOĞLU

EMİNE SEVİNÇ ÖKSÜZOĞLU

31.10.2007 17:21:06

merhaba arkadaşım. bu güzel duygularını aktaran kalemini yürekten kutluyorum.
ama burası Türkiye, maalesef ki, bazı değerler, kaybettikten sonra anlıyor ve kıymet veriyoruz. aslında toplum olarak bizlerde suçluyuz bu konuda. Sevgili İnönü yaşarken kıymetini bildik mi? İnsan olarak ona ve düşüncelerine sahip çıkabildikmi? Görüşünü onaylamasak da onun görüşlerini yaşatabilmak adına, partisi ve biz Türk halkı neler yaptık dersiniz? Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan bu yana gerek baba İsmet İnönü ve gerekse Oğul Erdal İnönü, sizce bu ülkeye hiç hizmet etmedi mi?
Ben O ve onun gibi insanlara üzülüyorum. Kıymetleri yaşarken bilinmediği için.
Bu sanat alanında da böyle. Çok değerli üstadlarımızı ve değerli kalemlerimizi, sanatçılarımızı da kaybettikten sonra değer vermiyormuyuz?
Maalesef ki üzülüyor, bu güzel şiiri yazan kalemini kutluyor, sevgili İnönüye de Allahtan rahmet diliyorum....

sevgilerimle






Şiir Bilgi

Mary Jane

Mary Jane

...


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.