ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
YAZI YOLCUSU

YAZI YOLCUSU

10.3.2012 23:23:50

Ecel avcısının oltasına yakalanınca balık
Ne kadar çırpınsa da yok artık ona selamet
Avcının gözlerine bîçâre bakar alık alık
Artık onun için son dem koptu ona kıyamet

Sevim'in kırık incilerinden bir yakıştırmayla Azrâilin gözlerine alık alık bakmadan, yaraların dikişleri patlamadan,Tanrı mumları söndürmeden, hayatın sus payları sona erip de, keşke âyinleriyle ayyûka yükselmeden, sirenler rûhları büküştüren kasvetli mi kasvetli , kapkara tonlarda çalmadan, sayfamıza bir daha yazımamacasına bir silgi çekilmeden.....................Âh ki âh başımıza kızılca kıyamet koparılmadan " Uyaann eyy gönül, gel gafletten uyann...diye bir ünleyesim var kendi kendime...Öyle bir şiir okudum ki apayrı bambaşka ve muhteşem betimlemeleriyle deriinn bir tefekkür denizine çekti götürdü beni...Sustum.....................Essükût Kardeşim....Yara derin.......Günah çukurlarıysa depderin..........Vicdanlarda yükselmede buut buut dalga dalga çığlıklar... Ama duymada bir tek yapayalnız kalabalıklar...Tema müdhiş anlamlı...Ellerinize yüreğinize sağlık...Laf çok uzadı affola...Selamlar... Saygılar...

Hattate Sevo tarafından 3/10/2012 11:24:05 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi

cihangirorkun

cihangirorkun

KEŞKE AYİNLERİ


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.