ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
batu_41

batu_41

3.1.2012 01:01:27

Damlalar düşersede yüzüme çiğil çiğil
Bir bir yanan sinemde saklıyorum bunu bil
her şiirimde sen varsın her mısra tam tekmil
bu sevda ey sevdiğim inan geçici değil
__bu özlem beni birgün bitir bilirim yar!
__Hadi gel! ne olur gelmezsen ölürüm yar!

süper bir şiir bestecilerin ve güftecilerin dikkatine nazır.umarım ki değerlendirilir bu güzel eser.Hüzzam makamıyla çok güzel okunası bir şiir tebrikler.kız karaFatma..yürekten kutladım.Şiiride anladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGözün aydın gözün aydın.Gül kokuyor her taraf...

Şiir Bilgi

siyahgecem

siyahgecem

GELMEZSEN ÖLÜRÜM


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.