ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
can.er

can.er

1.3.2011 11:31:03

Yağmur...kuruyan, çorak, çatlak topraklara can...Hayat.Kararmış yürekleri aydınlatır mı yoksa arındırır mı pek bilinmez.Ne var ki yağmur; tüm doğa için çok önemlidir.Bulutların göz yaşlarıdır.Sevinç veya hüzün.Sebebi her ne olursa olsun her insanın yaşamında yeri vardır yağmurun.Unuttuğu, unutamadığı pek çok anıya tanıklık eder.Bazı şeylerin başlangıcı olmuştur çoğu kez.Şimşeklerse beyne veya yüreğe çakılan apoletlerin çivi sesleridir.Ani ışık o ateş için bir kıvılcımın ilanıdır.Islak kaldırımlarda ki yürüyüşler, sahil bankında gözyaşlarının yağmurla karışıp, omuza yaslanan yüzden süzülmesinin unutulması mümkün müdür.İnci tanesi gibi oluşurlar ard arda ve birbirlerine değmeden iner yeryüzüne.Ya o yağmur yüklü bulutlar birden inselerdi...
Çok şeyler söylenmiştir yağmur için."Cama vuran, panjurlara vuran her damla" sevgiliyi hatırlatmıştır.Onun ayak sesleri gibidir.Ve sevgili yağmurdan, yaşdan değil aşkından sırılsıklam olup haykırmıştır." Bırak üstüme yağsın" denilmiştir.
Yağmur bereket, yağmur rahmettir.Hayattır yağmur.Aşktır. Yağmur yürekli, yağmur gözlü' lere ilhamdır.Bilenler için.
Çok şeyler düşündürdü güzel şiiriniz.Büyük bir beğeni ile okudum.
Kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

can.er tarafından 3/1/2011 11:46:36 AM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi

Birgül Afşin

Birgül Afşin

YAĞMUR !


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.