ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Mehmet Çobanoğlu

Mehmet Çobanoğlu

23.1.2011 20:59:26

Hocam yüreğini kutları güzel şiirini beğeniyle okudum her mısrasına katılıyorum yalnız Kürtlerle malakalı olan kısmını şiddetle red ediyorum .Keşke kürtlere hakaret etmeseydiniz Kürtler hakını ararlarken Ne bu hükümete güvendiler nede bu hükümetle bir bağları var .1925 le başlayan demokratik bir taleptir bu talep hep red edilmiştir,ne yazık ki sizin gibi aydın dostlarım bu demokratik taleplere karşı çıkmışlar ve Kürtleri "hani,bölücü ,ermeni uşağı" olarak lanse ettiler. "Tabiki böyle bir talep olmasa "diyeceksiniz" bizde bu sözleri kulnmayız" peki Neniz Gezmişler,Hüsey İnan, Yusuf Aslan darağacına çıktıkları zaman son sözler şu değilmiydi "Yaşasın Kürt ve Türk Hlkların kardeşliği" "Yaşasın Kürtlerin özgürlük mücadelesi" Hocam sizde mi? Hükümetin penceresinden kürtlere bakıyorsunuz(Tek devlet,Tek Millet,Tek Bayrak, Tek Din Tek Hükümet" sizin eleştirinize gölge düşürmüyormu bu bakış açınız..Ben bir KÜrt ollarak size çok teşekkürler diyeceğim. Umarım yanlışınızdan dönersiniz.Halbuki size okada çok saygı duymuştum .Başbakan da bize sini gibi yaklaşıyor hocam..Ermeni sözünü küfür sayan hocam,Ermeni vatandaşlarımıza ne cevap vereceksiniz? merak etmekteyim
Saygılarımla


Mehmet Çobanoğlu tarafından 1/23/2011 9:05:02 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi

türkmendağlı

türkmendağlı

HOŞNUTLUK İSTEMELİ.


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.