ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
dağ gülü

dağ gülü

26.1.2010 04:08:20

* * *
Nabzımın vuruşuyla adın ayyuka çıkar,
Türküler seni söyler nağmeler sende akar.
Şiirinle gönlümde hasretim sana bakar,
Hasretli şarkılarım al’a döndü sevdiğim.

Yaban gülün hüzünle hasretinle yanmasın,
Yâr gönlümde kilitli başka kimse anmasın.
Sevda çeşmelerinden içen gayrı kanmasın,
Gurbetim sende gizli hâle döndü sevdiğim.


O kadar güzel sevgini ifade ediyorsun ki Özgeciğim, inan ki ben bu kadar sevmedim, okudukça hayretler içinde kalıyorum şiirlerini, bu kadar mı güzel anlatılır, şaşkınım canım gerçekten. Demek ki sevda yazdırıyor bütün duygu dolu şiirleri. İnanıyorum çok seviyorsun, o da seviyor, kalpler karşılıklı çarparmış, karşılık olmasaydı sevdana sen de hiç hissetmezdin ciğerinde bu sevdayı. Diliyorum ki hak eden biridir, inşallah senin güzelliklerini görebilecek gönül gözüne sahiptir de seni hiç üzmeden bir ömür sever bebekler gibi narin, hassas davranır, sevgiyle yaşatır hayatı sana. Bunca sevgi, bunca değer verdiğin kişi de mutlaka iyi biridir inanıyorum yürekten. Size mutlulukların en güzelini diliyorum, ele ele, göz göze, yürek yüreğe uzun bir ömür diliyorum, sıcak yuvanızda saadet içinde yaşayın inşallah. Dilerim dualarımı Rabbimiz duyar sizi tez elden kavuşturur. Çok güzeldi şiirin gönülden kutlarım Tavdarın Jambiri, tatlı meleğim seven yüreğine hüzünler hiç uğramasın. Seni seviyorummm sonsuzluk kadar.... Sevgiyle, sağlıkla, huzurla ve sevdiğinle kal yaşadıkça.....

Sevgiler saygılar selamlar yolladım dağ gülleriyle bülbüller getirsin bu gece pencerene* * * * *

* * *
dağlar taşlar dayanmaz bu feryada
yürek nasıl dayansın böyle kara sevdaya
bir volkan patlamış yürekte sanki
lavları yakıyor düştüğü yeri
Özge can olmuş aşkın esiri
duysun dağlar taşlar yollasın yari
olmasın ayrılık birleşsin eli
değsin gözlerine yarin gözleri
ölümsüzlük olsun bu aşkın kaderi
g.öz

* * *

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.