ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
AYTEN UÇAR

AYTEN UÇAR

26.7.2009 10:06:58

Amansız yakaladı bizi bu ayrılık.
Hiç ummadık anda.
İnan neye uğradığımızı şaşırdık.
Aklımızın ucundan geçmezdi hiç,
Göğe avuç açacağımız, kabrinin başında.

Mezar taşında ne yazıyordu?
Bakmak istemedim anneanne.
Adını kazılı görmekten korktum.
Bir kabus olmalı diyordum,
Hani, uyanamadım mı hâla?
Ahhhhh içim yandı kavrulldu iyi ki her canlı ölümü tadacaktır buna seviniyorum bende ansızın 26 yaşındaki fidanımı oğlumu toprağa vardim hergün rüya mı acaba diye düşünüyorum mezar taşına yazdırdım adını ama ben doktor muayene tabelalarına yazdıracaktım ne hayallarle okumuştu askeri doktor olmuştu yavrum ilk tayin yerine gitmek nasip olmadı rabbim cennetinde huzur versin tüm kaybettiklerimizin mekanı cennet ruhu huzur içinde olsun sevgili kardeşim dualarımla

Şiir Bilgi

solamente

solamente

Geldi,gecti iste


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.