ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Sabiha Rana

Sabiha Rana

18.4.2007 19:20:19

murteza yiğit

18 Nisan 2007 Çarsamba 10:40:11

şiirsel BİR TINI VAR GİBİ..
BETİMLEMELER
KENDİNE ÖZGÜ
İMGELER
BENİ DOĞRUSU PEK SARMADI..
USTA BİR DOKUNUŞA BENZEMEKLE BERABER
"Dokun istersen
Hisset istersen"..?!..
NE DİYEYİM..

Sayın Murtaza Yiğit!

Bu kadara kadar şiir eleştirmenliğine soyunan siz- ki ne adınızı ne sanınızı duydum? ( Kimlerdensiniz kuzum siz?) Cahilliğime vereceğinizi çok iyi biliyorum nereden derseniz ki diyeceksiniz şiirlere yapmış olduğunuz değer üstü yorumlardan efendim..Siz anladınız onu! Sizin gibi bir Edebiyat üstadının Edebiyat Dünyasından nasıl haberi olmaz , çok şaşırdım Murtaza bey? Tabi ki haşa ama! Benim için yani çingen sabiş için şu söz çalkalanır Edebiyat mahallelerinde..
Sabiha RANA yazdıklarıyla Bir TARZDIR!!! Bakınız ŞİİR demedim!! Yazdıklarıyla derler. Neden mi efendim? Çünkü ; şiir yazmak, şiir yorumlamak, ŞİİR YAZMAK, ADAM GİBİ ŞAİRLERİN İŞİDİR.. ŞİİR YORUMLAMAK MI? ODA İŞİNİ ÇOK İYİ BİLEN USTA EDEBİYATÇILARIN İŞİDİR.. Sizin yapmış olduğunuz yorumlara göz attığımda bu güzide sitede.. Sizin yorumlarınızı, insanı dinden imandan çıkaran hocaların verdikleri vaazla aynı değer gördüm.

Saygıdeğer Murtaza Yiğit Beyefendi!

Sabiha Rana ne demiş ti efendim?

Dokun istersen
Hisset istersen
Nasıl istersen?

! Size sormamış size yazmamıştım ki efendim...

Zahmet edip bıraktığınız yorumunuza saygılarımla efendim.

Sürçilisan etmez olur muyuz efendim :(

Sabiha Rana


Şiir Bilgi

Sabiha Rana

Sabiha Rana

Beni İç


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.