ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
oktayzerrin

oktayzerrin

7.4.2007 22:00:18

şimdi ne desem bilemiyorum..yoru yapılmış bir şiire sahibi tarafından gönül konunca ve yorumların kısa ya da geçiştirildiği fikri taşındıkça hiç bir yorumcu arkadaş özgürce yorum yapsa da yine içinde " acaba bir hata mı yaptım bir yerde " gibisinden bir töhmet ya da içindeki ukteyle rahatsız olabilir az da olsa diyorum..bırakalım kim nasıl ve ne şekilde yorum yapabiliyorsa yapsın..bence tek bir " teşekkür ederim " sözü bile o yorumcunun işin kolayına kaçtığını göstermez sanıyorum...ha..diyeceksiniz ki hep aynı sözler, klişeleşmiş cümleler ve yorumlar gına getirdi...haklı olabilrsiniz ama hiç kimse hiç kimseyi gönlünden geçen yorumu yapmaya zorlamamalı ve gönül koymamalı ve unutmamalı ki her insanın yorumu farklı olabilr...benzer olabildiği gibi...karşılıklı sevgi ve saygı içersinde bu konuya bir çözüm getirilebilr...yoksa " vay efendim bu ne kısa yorum..hep aynı sözler.." gibi laf etmek bence hiç de doğru olmaz..güzel şiirinizi kutlarım...ilhamınız daim olsun...saygılarımla..umarım beni yanlış anlamamışsınızdır...teşekkürler...selamlar..

not: vallahi ne olduğunu anlayamadım..yorumu yazarken birden ekran giiti ve bir baktım daha yorum bitmeden dört beş tane eksik yorum birden gitmiş..sanırım benim bilgisayardan kaynaklanan bir teknik hataydı..çok özür dilerim...saygılarmla...

oktayzerrin tarafından 4/7/2007 10:01:57 PM zamanında düzenlenmiştir.

oktayzerrin tarafından 4/7/2007 10:12:12 PM zamanında düzenlenmiştir.

oktayzerrin tarafından 4/7/2007 10:12:53 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi

sevda çiçeği

sevda çiçeği

ZAMAN YOLCUSU


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.