ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Aşk, kalbimizin saygısız misafiridir. Bize sormadan gelir bize sormadan gider. CENAP ŞAHABETTİN Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
oktayzerrin

oktayzerrin

7.10.2006 01:46:36

şiirimi okuyan dostlara çok teşekkür ederim..şiirin hiç yorum almaması dert değil...şu kadarını belirtmek isterim ki ben bu şiiri 06-10-2006 tarihinde okulda boş olduğum bir saatte yazıp, siteye ekledim.Bu şiirim bir başka edebiyat sitesinde uzun bir süre günün resimli şiiri olarak gösterimde kaldı..bunları niçin yazıyorum de mi? yorum yazmadılar ya da çok az yorumlandı diye değil sadece okurlarımızın bir şiirin hangi aşamadan geçerek ve uğradığı değişimlerin okurlarca bilinmesinde yarar gördüğümden yazdım..bir de dikkatimi çeken bir şey oldu:kim bana yorum yazarsa ben de ona yazayım..evet bu mantık da bana çok mantıksız geliyor...belki ben bazı dostların şiirlerine yorum yazamamış olabilirim ama bunu o şiirleri beğenmediğim anlamında düşünmemeli..belki zaman darlığından, belki başka işlerin yoğunluğundan olabilir ama asla kasıt söz konusu olmamalı...bu biraz da bence evimize bir misafir geldiğinde biz de onlara gideriz.gelmeyen komşuya da gitmeyiz..gibi çok yanlış bir tavır gibi geliyor...ve sitede bu dertten muzdarip olan sanırım bir ben değilim..bir de her yorum yazılan şiir de çok iyi bir şiirdir demek de çok yanlış bence..bu arada çok güzel olduğu halde tek bir satır yorum alamadan ana sayfadan düşen birçok şiir var...bu düşüncelerimi siz sn.dostlarımla paylaşmak istedim...teşekkürler...tek amacımız bu sitede bir gönül dostluğu köprüsü kurmak ve sevgi-saygı içersinde birbirimizin hak ve hukuklarına eşit mesafede ilgi göstermek olmalıdır...ve unutmayalım ki dostluk bir şiire yazılan yorumdan bence daha kıymetli ve önemlidir...saygılarımla...

oktayzerrin tarafından 10/7/2006 1:51:19 AM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi

oktayzerrin

oktayzerrin

GÖRSÜN...


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.