Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
Ekrem Vural
Ekrem Vural

SEN VE CUMARTESİ

Yorum

SEN VE CUMARTESİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

847

Okunma

SEN VE CUMARTESİ

Ah bir bilseler !
Benim seni koklamak için,
Cumartesi işlerini astığımı.
Seni tutmak için,
Cumartesi sana kaçtığımı.
Aramak istiyorum önce seni
Önce serin serin,
Sana yaklaştıkça,
Yanıma geldiğinde sesin.
Tam boynuma.
Bir deniz gibi olmalı nefesin.
Ancak o zaman pazar günleri,
Gözlerimi susturabileceğim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen ve cumartesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ve cumartesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN VE CUMARTESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL